• Muhabbet
  • İnce sigarayı sadece kadınlar mı kullanıyor?

Merhaba arkadaşlar. Sorum başlıkta. Arabada genelde sadece kadınların kullandığını gördüğüm ince bir dal sigara buldum. Ben pek sigara kullanılan ortamlarda bulunmadığım için emin olamıyorum. Bir kadın tarafından mı bırakılmıştır o sigara sizce ? Eşimin kullandığı bir marka değil . Emin olmadan kendisine sormak istemedim

Melek999 ihtimal yok diyemem ama erkeklerde kullanıyor kişiden kişiye değişir o ya bağzı erkekler de sever bağzı kadınlarda sigaradan anlayabileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum bunun

Melek999 ben uzun bir sure sigara ictim o ince sigaralari kadinlar iciyor genelde oyle de dekir kadin sigarasi diyorlar hatta ama bu kesin bir bilgi degil hani erkeklerde iciyor olabilir ama sen yine de biraz gozlemle

Arkadaslarim genelde ince iciyor agir olmadigi icin Ama icen erkeklerde vardir

Hayatonemsemeyedegmez teseliyi çok yanlış yerde arıyorsun kuzum, üzüntüler de olur benim bildiğim ya da doğru bildiğin yanlislarda hayal kırıklıklarında göz göre göre olaya lades deyip teselli olmaz.. yani en azından bu teselli değil, arkadaşına iyilik yapıyorum zannederken aslında kötülük yapabilirsin. Olaylar daha sıcakken senin bos teselli vaadlerine güvenip belki göz ardı edecek. Vee iş işten geçmiş olacak. Kimse eşiyle arası cokk iyiiken guveni tamken sigara arayışına girmez. Burada da teselli etmek yerine, gozlemde kalmasını söylememiz lazım. 🤍

Melek999 kuzum burda eşini sen tanıyorsun nasıl bir insan olduğunu, ince sigarayı benim gözlemlediğim çoğunlukla kadınlar içiyor, bende sigara içiyorum. Benim arkadaş çevrem hepsi ince sigarayi kullanır çünkü daha hafiftir. Erkekleri ince sigara kesmez. Hafif olduğu için onlar daha çok kalın ve ağır kullanırlar. O kadar 35 TL para veriyosun sigaraya o yüzden iyisini içerler. Ama kadinlar. Gerek bir ortam da gerek bir can sıkıntısındaa falaan. İnce sigarayi nerede buldun mesela ? Vee eşinle aran nasıl ? Telefonuna bakıyor musun hiç. Ya da sana davranışı nasıl seni değerli hissettiriyor mu ? İlk önce bunlardan baz alırsak, belki sigara bir erkeğe de Ait olabilir , çünkü ince sigara içen erkeklerde varr kent falan mesela. Burda önemli olan eşinin sana karşı tutumu nasıl ? Eğer şüphelerin varsa üzerine de bu sigara çıkıyorsa ve kadınlar hisseder. Doğrudur.

Melek999 Benim eşim sigarayı bırakmaya kendini alıştırmaya calisiyordu bir donem bu inceler daha hafif diye iciyordu ama bunun harici tam anlamiyla sigara icenler bu inceleri tercih etmiyor hafif diye kesmiyor onlari. Esimin kullanmadigini bilsem boyle bisey gorsem bende bi huylanirdim ne alaka diye,ben duramaz hatta pat diye sorardim kim icti neden icti diye duramazdim sormadan🙂 hatta bi kac gun arayla unutunca tekrar tekrar sorardım verdigi cevap aynimi olacak diye takardim kafaya acikcasi esini daha iyi tanirsinda , ben cevresindeki erkek arkadaslarinida bildigim icin hafif sigara icecek bi tipler yok yani direk sorgulardim 😁

Bsrkaya bizim ilişkimiz uzun zamandır çok kötü . Şüphelerim bu yüzden var aslında. Sigarayı direk yan konsolda buldum . Markası da kentti evet. Tek emin olamayışım ortak al sat yaptığı arkadaşları var bazen bir başkasında da olabiliyor araba. Zaten yeni almıştı arabayı . Aldığı kişiyi tanıyorum kendisi yada eşi sigara kullanmıyor.

Goat arkadaş çevresi son zamanlarda çok değişti buna da emin olamıyorum ki. Arabayı birileri aldığı oluyor tabi . Kadın sigarası olduğuna emin olsam bu kez de başkasını bahane sunabilir galiba hiç emin olamayacağm

• Goat bunu yanıtladı.

Melek999 çok kafa karıştırıcı mevzu evet.herhangi bi erkek arkadasıda icebilir bu defada bilip bilmeden neyi sorgulayip sucluyosunda diyip uste cikabilir.ben tabi esimin cevresinden emin oldugum icin bukadar net konustum ama senin esinin cevreside degistiyse hersey olabilir bilinmez.gozlemle her hareketini bence illaki bi yerde fark edersin