Kızlar kim yaptırdı?ve ya yaptıracak? Süreçden biraz bahs edermisiniz bende yaptırmak istiyorum

Sevgimizz öncelik olarak hayatındaki bütün stresi at kötü olan herşeyden uzak dur sonrası bi şekilde olur rabbim hayırlısını verir inşallah sanada nasip eder minnoş bi anne olmayı🥰

Sevgimizz Ben yaptırdım süreç maddi manevi çok yorucu Buna hazırsanız öyle başlayın

Sevgimizz ben tedaviye başladım ama tüp bebekten önce başka tedaviler uygulayacaklar eğer onlar da tutmazsa tüp bebek olacakmış insan ister istemez strese giriyor tutacak mı tutmayacak mı olacak mı vs falan derken psikolojik olarak yoruluyorsun ama bunu bu kadar düşünmemeye çalış ne kadar streslenirsen o kadar tutmama olasılığı yüksek olur.

Ben yaptırdım ikizlerim var 1 yaşına girdiler çok şükür 🤲🏻 hiç korkma adet olunca ara randevunu al doktor seni muhtemelen adetin 3. Günü çağırır iğnelere ilaçlara başlatır sonra haftada2 kontrol etmişti beni yumurtlama zamanı gelince iğneni vurur çatlatırsın sonra tekrar çağırıyor iğneden 1 buçuk gün sonraydı galiba en acısı o ama yumurta toplama benim en kötü tecrübemdi uyuttular aslında o an hissetmedim ama ağlayarak uyandım ve iki gün çok acı çektim 5 gün sonra transfer oldu o çok daha kolay kendini kasmayacaksın sadece aynı aşılama gibi yaptırdığım için biliyorum onu da (:) ) 10 gün sonra test tabi ilaçlar progesteron iğnesi falan devam. Ama en önemli şey inanmak burada ben hiç olumsuz düşünmedim hep inandım olacağına moral çok önemli