Goat Aklınıza gelen isimleri benimle paylaşırmısınız ? Google baktığımda genelde her sitede ayni isimler var, her öneriyi listeme eklemeye hazırım🙂
Ask_hosmus Goat Ateş, Asil, Poyraz, Eymen, Deniz, Rüzgar , ilk aklıma bunlar geldi nedense Asil çok hoşuma gidiyor 😂
TombulHatun Goat Asil Deha Ata Demir Ahlas Ezel Cesur Siraç aklıma gelenler ben klasik isimdense değişik isimleri severim 😁
Goat Ask_hosmus Eymen Poyraz bende yazmışım ama diğerleride guzelmis gercekten Asil hic aklıma dahi gelmemişti farklı güzel 💕
TombulHatun Ask_hosmus oğlum olsaydı adını asil koyacaktm benim kızım olunca kuzenim çaldı ismi 😁😁 asil gerçekten çok beğendiğim bir isim benimde
Ask_hosmus Goat asil pek fazla kullanılmıyor bence koy ve insanlar isimlerin kaderini yaşar diye düşünüyorum asil bir insan gibi yaşasın paşa🥰
Goat Hayatonemsemeyedegmez ikinci ismini benim kızlık soyadım koyacağız onuda zaten tesadüf sen yazmışsın 😉 😆
Ask_hosmus TombulHatun evet benimde yaa 😂 ben asil ,poyraz ve Aras, arasında kaldım poyraz karar verdim 😂
Goat TombulHatun bende değisik farklı kulağa hoş gelen isimlerden yanayım da artık ne bulursam yazıyorum listeye 😁
Benbenimsenkimsin Goat Beğendiklerimi yazıyım: kıvanç, Ömer Behlül, Selim, Emir, Ömür, Taha, Kerem vs vs işte 🤭🤭
Yasak_elma Goat Miran Karan Sarper Sonat Uygar Aden Egehan Uygar Barlas Barkın Pars Aybars Bu isimleri çok begeniyorum🌸