Goat Ask_hosmus hahah akşam esim listedekileri okuyordu aynı seyi söyledi Asil mi koysak belki asil bi cocuk olur gibi 😅 de dur bakalım dedim
Cilekliturtaa Goat Canım oğlumun adı Asil 💙 İsim önemli karakterini etkilediğini düşünerek koymuştum ve doğduktan sonra iyi ki Asil koymuşuz diyoruz. Şuan 3 buçuk yaşında çoğu kişiden ismi gibi Asil sözünü duymuşuzdur☺️
Goat Hayat_ bende öyle dusunuyorum bir isim buldummu ilk anlamina bakarım isimle çok uyuşuyor bazen hayatlar.dinlerim tabiki 💞
Bsrkaya mocuzem_ bu bildiğimiz Medine değil mi yaa niye şekilli süküllü yazıp daa kendime sorgulattiriyon 😂😂
Yasak_elma Bsrkaya Valla bende dedim kendi kendime medine ismi nezamandan beri azeri ismi olmuş bu bildimiz medine işte😂Şey gibi olmuş bu hani recep ivedik 5te yunanların türk yemeklerini sahiplenip isimlerinin sonuna “ki” eki koyarak değiştirmesi gibi mesela baklavaki vardi dolmaki vardı onlar gibi😂😂
Goat Herkese tesekkür ederim,cevap veremediklerimede toplu tesekkur edeyim dedim. ( Uygulamadaki güncellemeden dolayı bi yorumu bole zorlukla yaziyorum surekli uyari cikiyor😖 o yuzden tek yorum yazmak istedim 😑 )
TombulHatun Ask_hosmus hem onun kafasını karıştırıyor hemde insanların çoğu tek isim söylüyor ee ne anlamı kaldı iki isim koymanın ben kızımın ismini koyunca herkes sade mi yanında başında isim yok mu diyordu ben sek seviyorm diyordum 😁😁😁
Goat Ask_hosmus valla eşim kendi kendine karar verdi bile göbişi severken asil oğlum diye sevmeye başladı o karar versede ben sadece izliyorum şuan 😁