Kullananlar me kullandıklarını söyleyebilir mi memnunmusun bu arada almayı düşünüyorum
Sex aleti kullananlar
Seval123 kullanmadım yukarı çıksın diye yazıyorum birde penis yüzüğü varmış kadındaki hissi cogaltiyormus burda görmüştüm
Seval123 5 saat önce katılıp direk bu postu açmış olmanız tuhaf 🧐
- Düzenlendi
Seval123 Sex shopa gir bak bacım işte. Dün happy kidste de bunu sordun linç yedin. Herkesin fantezisi, sex hayatı farklıdır. Benim kullandığım alet sana zevk vermeye bilir ( ben kullanmıyorum). Gir nette bak hangisi seni cezb ediyorsa al kullan bu kadar kolay.
Eskobar salatalık havuç ne ya dkdjssksjs tv kumandasını da kullansın en iyis fkfkdmdsms
Eskobar vileda sapı tktkdjejejdkejesoenlsslse eeülü ağzından çıkar diğer ucu
Eskobar Patlıcanı unutmuşsun aşko🤪🍆
Benbenimsenkimsin yeni duyuyorum gerçekten
downannesi farklı uygulamadan yönlendirildim o yüzden
Seval123 şakamısın sen
MedavikPastam onu daha duymadım😂
Yasak_elma ah be en önemlisi😂
MedavikPastam maalum kişiye bizde öyle söylemiştik😂
Eskobar kız senin yorumların beni öldürüyor. 😅
MedavikPastam aman allah korusun 😂
Eskobar kız bunu ta geçen sene ss aldım açıp açıp gülüyorum, ağzına sağlık🤣🤣
MedavikPastam aa bu ben
Oyuncak Konusu çok derin konu 😅
Ben masaj aletini yalnızken kullandım canım, memnun kaldım.😁😁
İhtiyaç duymik ki verecek cevabımız yok 🤣 diyenler olacak
Sex salıncağı/ tavan askıları var. Hamilelik nedeniyle kullanmıyoruz, ikimizin de en sevdiği oyuncağımızdı. Onun dışında masaj aleti vs farketmez titreşimli her şey denenebilir🤪
Durex devil almıştım evlenmeden önce. Henüz vajinal orgazm olamadığım için denemek istedim. Eşim de sorun etmedi. Zevk inanılmaz artıyor.
Eşim de titreşimden dolayı daha fazla zevk aldığını söylüyor. Ya da benim zevkten o halimi görünce daha fazla zevk aldığını düşünüyor emin değilim. Tavsiye ederim kesinlikle. Kullanması vs de kolay.
Ben de araştırmalar yapıyorum bu konuda 😋😋😋😂😂😂
Çok klasik ama kelepçe iyi oluyordu.
Dildo kullanmıştık ilk başlarda çok güzel aşırı zevklı ama sonrasında hiç güzel olmuyor.
aykirikadin bi sen yardımcı olmussun :) alkışlıyorum seni :)
aykirikadin oraya onu yerleştirdiği iz rahatsız etmedi mi rahatsız edici birşeye benziyor devil
MedavikPastam koptum 😂😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 yardim etmek bize zevk veriyor Aşkito:)
aykirikadin ne güzel🤩
MedavikPastam yaa bunu geçen sene uygulamayı kullanırken bire bir bende okumuş 1 hafta gülmüştüm en az 😅😅😁
yalnizlikkralicesi hahah ben hala açıp açıp gülüyorum😃😃
Yasak_elma Hastanelik olup şehir değiştirenler var tavsiye vermeyin lütfen 😂
moonlin10 Yoh artık😳
Yasak_elma Gerçek😂 üstelik doktor ve hemşire yaymış herkese😂
moonlin10 Nerde ve nezaman olmuş kız bu😂😂