Sonya Kızlar 1 aydan çok bu kaşıntıyı çekiyorum travazol da kullandım doğal yöntemlerleri de denedim yok geçmiyor, ilaç kullanmak istemiyorum çünkü bebek düşünüyoruz, bildiğiniz bişe varsa lütfen yardım edin
Eskobar Sonya kullanacağın ilaç bebek oluşumuna zarar vermez asıl kullanmaman bebek oluşumunu önleyebilir enfeksiyonlar düşmanlar
Hayat_ Sonya ilac kullanmak bebek ıcın sorun degıl ki bende hamıleyken kaşıntım cok oldu son aylarımda yatamıyordum resmen doktoruma hazır randevum varken bunuda soyledım dırek baktı enfeksiyon da oluşmus 3 gunluk vajinadan alınan fitil yazdı ve kremle kurtuldum bitti.. yanı bu cocuk ıcın bır engel degıl o sekılde dusunmeyın
KatreiMatem İntim yıkama jeli alabilirsin önce o bölge ph derecesi düşük sabunla yıkanmalı ki toparlansin günde üç defa ilk başlarda o özel jelle yıka yavaş yavaş geçecek eczanelerde gratiste felan var sonra üstüne travozol sürebilirsin
Ebru-20 Bence mantar olmussunuz cünkü benimde Cok kötü kasintim olmustu fitil Verdi gecti. Sizde bence ilk önce tedavinizi yapin gebelik düsünüyorsaniz cünkü hamile kalmaya engel diye duydum, hamile kaldiniz diye gebelikte sorun olur. Esinizde tedavi olsun. Rabbim kucaginizi doldursun Insallah
Sonya seldaozbay sirkeli suyu denedim onla hafiflemişti sonra travazol kullandım kaşıntım tekrarlamıştı bıraktım kullanmayı, 5 gündür soğan suyu kürünü içiyorum kaşıntım geçti resmen, böyle bi durumla karşılaşırsanız kızlar tavsiye ederim soğan suyunu ben bu kadar çabuk zamanda geçireceğini düşünmemiştim
Eskobar Aysegullgeldii1 sakın öyle bişey yapayım deme kalıcı hasar bırakıyorsun mantarın iyce yerleşmesini sağlarsın
seldaozbay Aysegullgeldii1 Sirke doğal antiseptik. Su ile seyreltip deneyin. Aksini iddia edenleri takmayın. Çok rahatlayacaksınız. Doktorumun önerisi ile yapıyorum.