Aglayankekk canim sevismeye baslarken bebegi herseyi unutucaksin kafanin icinde sadece seks olacak erkekler bu sekilde mesela bence.ben de eskiden orgazm pek olamiyordum cok zevk alsam da kafam hep mesguldu ve nadiren orgazm olurdum dogumdan sonra bana bi rahatlama bi gevseme geldi dogum ve lohusalik surecinde yaklasik 2,5 ay seks yapmadik karnim buyumustu rahat hissedemiyordum esim de odaklanamaz olmustu sonra dogum lohusalik vs derken lohusalik bitiminde kendimi hazir hissettigimde iliskiye girdik ve o kadar zamanin birikmesi vardi icimde cok yukselmistim yani baya odaklanip sevistim ve orgazm olmayi nasil oldugumu kesfettim yani. Cok tahrik olup dogru pozisyonda sevisince orgazm olunuyor. Uzun bir on sevisme bazen fantezi vs bunlar esimi de beni de cok tahrik ediyor. Dirty talk da guzel oluyor. Fanteziye ornek hasta doktor, üniversite ogrencisi profesör vs vs bu tamamen hayal gucu. Esinin erken bosalma durumunu da sık sık iliskiye girerek cozebilirsiniz ben de 2 yillik evliyim ilk zamanlar cok hizli bosaliyordu ama duzene oturunca sure uzadi. Zaten ona ragmen bosalamazsam da enerjim varsa 2. Ye baslariz. Kavga sonrasi seks de guzel oluyo 🤣🤣 ben de verecek tavsiye cok hahahwhw