Irem06 Hanımlar dogum ve emzirme sonrası gögüslerim aşırı büyüdü ve sarktı ameliyat düşünüyorum ama ona gerek kalmadan krem veya başka bir yöntem kullanıp memnun kalan var mı acaba
MedavikPastam Irem06 krem işe yarar mı bilmem, ama göğüs dikleştirmek için farklı egzersizler squatlar var onları dene bi kaç ay düzenli, sonuç alacağına eminim.
Babyface Irem06 ah bebeğim sarkan meme asla toplanmaz Büyük meme derdin varsa her zaman kilo alım emzirme derken daha kötü hale gelmiştir ben kendimden biliyorum smeliyat en iyi çözüm Bende olucam Allah nadip ederse bu ay aonu hatta Küçültme dikleştirme
Babyface Irem06 özelde olucam Allah nasip ederse bu ay sonunda hatta bakalım sürecimi anlatıcam burda Çğnkü ben hiç bulamadım meme küçültme sürecini anlatan birinş
Irem06 Babyface çok memnun olurum gerçekten bende çok araştırdım ama bir şey bulamadım şimdiden geçmiş olsun
ddm_kmrc Devlette nasıl meme küçültme ameliyatı olunabiliyor bunun için hangi bölüme gitmek gerekir herhangi bir ücret talep ediliyormu acaba
Irem06 ddm_kmrc devlette gerçekten saglıgınızı etkiliyorsa veya işte kilonuza göre gögüsleriniz fazlaysa yapılıyormuş estetik bölümü diye biliyorum bi kısmını karşılıyormuş devlet