Kızlar özet geçmeye çalışayım okurken sıkılmayınn. 2 senelik evliyim evlendiğimizden beri ailesi yüzünden daha doğrusu özellikle annesi yüzünden çoğu zaman mutlaka bi huzursuzluk oluyor. Kaynanam iki yüzlü birisi yüzüme gülüp arkamdan konuşuyor. Yüzüme karşı yaptığı tarafları da ara sıra oluyor. Şehir dışında yaşıyorlar her yanlarına gittiğimizde mutlaka ben ağlayarak morali bozuk olarak dönüyorum ya da telefon da moralimi bozmaya yetiyor. Ama benim eşim hiç bişekilde ya anne bu benim eşim imajını veremiyor asla ses etmez. Ben kesinlikle ailesine karşı terbiyesizlik yapmasını istemiyorum ama en azından konuşabilir.Eşim benim haklı olduğumu biliyor sen haklısın annemde böyle diyip duruyor bu kadar. Bu arada kaynanam hayatında olumlu ya da olumsuz bişey olduğunda büyü muska yazdırmaya gidiyor. Ve biz son zamanlarda eşimle ortada hiç bişey yokken kavga ediyoruz durduk yere tartışma çıkıyor bi an da durduk yere eşimin parfüm kokusundan iğreniyorum bi an da bomboş oluyorum tahammül edemiyorum üzerimizde ağırlık var gibi sizce bizde bişey olabilir mi yani daha önce yaşayan ya da çevresinde yaşayan biri oldu mu 😞

Eşinle mutlu olmaya bak.
    Zaten amaclari senin moralini bozmaktir.
    Eşler hep anneci zaten buna çözüm bulmak çok zor.

Poncikanneee benim annemde bana yaptiriyor bizde ayni sizin gibi oluyorduk herşey yolunda giderken birden durduk yere kavga ediyorduk eşim eve gelmek istemiyordu bende eşimin eve gelmesini istemiyordum hatta ondan iğreniyordum hergunumuz kavgayla geçiyordu sonra googlede araştırdım büyüden ola bilecegine vardim yutubede ayetekursi nas felek ayetlerini dinledim ilk dinledigimde halsizlewdim dinlemek istemiyordum sıkılıyordum asabi birine cevriliyordum esimde duydugunda kapatiyordu 4,5 gun böyle kecdi ve ben dayanmadim devam etdim şimdi çok şükür iyiyiz mutluyuz esimle birlikde kahvaltı filan etmiyordum içimden gelmiyordu geceleri kendisi içkisini alirdi( dışarda içmeyi sevmiyor) tek bawina içerde benimle oturmayi istemezdi ama şimdi aldığı zaman benide cagiyiyor annesine veriyoruz çocuğu biz diwarda egleniyoruz sende dinle sıkılmadan bak nasil iyi gelicek en azindan günde 1,2 defa dinle

Poncikanneee kaynananın bu muska büyü işlerle uğraştığını nerden biliyosun ve bir tek bana mi anormal geldi ? Bunu esin bilmiyor mu tepkiniz ne oldu. ? Yanii bu yılan sizi de ısırır tabi ki böyle birşeyler varsa eğer. Aranıza soğukluk koyun .

Bsrkaya eşim uzman çavuş görevinden dolayı hamilelik dönemimde kaynanamda kaldım oradayken anladım. Eltimle kaynımın bi kadın arasını bozmak için büyü yaptırmıştı. Kaynanam da sürekli bunu bozdurmaya çalışmak için bi fal bakan kadın vardı kadının gittiği hoca varmış diye sürekli ona gidiyordu o halleder diyordu. Ama bunu bozmak için normal gerçekten kuranı Rabbimi bilen bi hocaya gitmek gerekmez mi o bunun yerine dediğim kadına gidiyordu. Ve daha sonra da elitimden öğrendim. Kaynanam eltime büyü yapan kadına eltim hakkında söylediklerine inanıp kötü biri olduğunu düşünüp ders alsın diye muska yazdırmış bunu da eltime söylemiş. Eltim duyunca lütfen bozdur dayak yiyorum kocamla aram iyi değil diyince. Kaynanamda bozdurmaya gideceği sırada ben onlardaydım benim duymamı istememiş ben duyunca yarın bi gün eşimle aramda bişey olursa ondan bilirim diye. Özet geçebilmeye çalıştım hakkını helal et ne kadar özet geçilirse böyle bi konu😞

aykirikadin evet moralim bozuluyor maalesef ya kaynanam öyle bi kadın ki hani tartışmya girilmez komple silip atsam rahat durmaz çekiniyorum ama ben ne kadar iyi olursam olim yok yani

Bsrkaya bana da normal gelmiyor eşime söyledim eşimde sadece şaşırdı aman aman bi tepki vermedi normal yapısı gereği de donuk yani. Soğukluk koysam kaynanam çok fena mutlaka bi fitne sokar araya çekiniyorum tartışmaya gelinmeyen biri nasıl yapacam bilmiyorum. Her gün aramamızı bekler bi gün aramayalım onda bile surat yapar laf söyler alttan alttan. Sen düşün bacım böyle biri işte ne yapacağımı şaşırdım kaldım

Poncikanneee kizz bu kadın büyü muskayla uğraşıyor yüzüne bile bakılmaz bu kadının. Sana ne yapmadığını nerden biliyosun. Bırak Allah askinaa ya. Dinde bile lanetliler kocanmis. Gitsin yatsın anasının evinde. Böyle ömür mu geçer ben korkarım vallaaaa. Eğer gözümle şahit olacam. Vallahi fena benzetmistim. Yatacak yeri yok yatacak yerii. O kadar artık. Vallahi bu cehhenem çok iyi birşey ha. Herkes cenneti haketmiyor cehennemmde mubak bazılarına

Poncikanneee yazık günah yaaa. Vallahi billahi all istee yazık o gelinin olan evliliğine olmuş. Aayy ne igrencmis kaynanan beee. Bütün aile ferdini bok yoluna götürür bu haa. Vallahii illettttt. Sinirlerim bozuldu. Napacak şimdi o eltiii. Aldı başına belayiii. Hoca mı kaldı bu devirdeee. Başına ücüştürmüsler istee 3 harflileri.

Bsrkaya aynen öyle namazını kılar dini video izler sürekli sözde baksan hiç bulaşmıyor gibi görünüyor ama iştee Allah korkusu olmayan insanlar böyle yapıyor yazık günah kendine ediyor ama kendine yapıyorken bizimde huzurumuzu bırakmıyor ruh hastası

Bsrkaya eltim şu an kocasıyla iyi bozdurmuş ama eltimin yüzüne karşı ne kötülükler ediyor ama eltimi korkutmuş o yüzden eltim sesini bile edemiyor boş verelim uğraşılmaz psikolojisi bozuk diyor

Poncikanneee diyecek birşey bulamıyorum böyle insanlar var ne yazık ki. Kafalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum gerçekten çok korkunç.