Kuzuletta Delihatunnn Tarak sapımı dersin, duş başlığının tazikli suyumu dersin, neler okudum bırada neler 😂
Delihatunnn Kuzuletta hayir canim herkesin sex den aldığı zevk ayni degil kimisi yillarca olmasa arkasını aramıyor kimisi deli gibi zevk alıyor bence bu kisiden kisiye degisiyor
buzdankalpler @Kuzuletta biz onun için komşunun gitmesini bekleyenlerdeniz 😂 gerçi kendi kendine olsun istiyorum sevmiyorum uyarmayı. uyarmayınca da hiçbirşey hissetmiyorum. Suyla nasıl oluyo ya şoktayım insanlar nelerden neleri başarıyo 😂
Gurbetgelini_ Delihatunnn vallahi inanmazsın ama bu kulaklar neler duydu😂duş başlığını tazyikli açıp onu yapan mı dersin, titreşimli yüz temizleme aletiyle yapan mı dersin😂salatalık havuç artık Allah ne verdiyse 😂😬🙄tövbe tövbe ama kimisi de kudurmuş bacım bunun başka açıklaması olamaz 🤦♀️
Nur29 Gurbetgelini_ tazikli suyu bende dudyunca gülmüştüm sonra bir kez denesen ne olur dedim 🤣 ve şok oldum çok zevkli ve orgazm garantili onu biliyorum kulağa tuaf geldiğinin farkindayım ama elle asla olamıyorum olmuyor yani
Hayatonemsemeyedegmez Delihatunnn ne bilim kardeşim valahi insanlık nereye gidiyo anlam veremedim gitti . bizene senin masturbasyonundan rahatlanmadan yastıkla olan ilişkinden Allah allah 😤🤦🏻