Hanımlar merhaba adet olmama henüz 11 gün var ama sanki şimdi adet olacakmisim gibi kasik ağrısı batması göğüslerimde ağrı tüm belirtileri yaşıyorum ve yumurtlama döneminden kaynaklimi diye düşünmeye başladım çünkü baya bir akıntım var. Daha önce bunu yaşayan varmı aranızda neyden kaynaklı olabilir arada çok sancilaniyorum
Adet olmaya 11 gün kala belirtiler
Kimse yokmu ?
dilaraelisa hamilelikten mi şüpheleniyorsunuz? hamilelik belirtileri de olabilir Ben Adetime 10 gün varken Aynı bu belirtileri yaşıyordum sonra hamile olduğumu öğrendim
Yani geri çekilme ile korunuyoruz eşimle yaklasik bir yıl olacak bu şekilde aslında korunma yöntemi değil biliyorum ama öyle bir beklentim yok ama aklıma gelmiyor da değil ne zaman test yapsam çıkar acaba
dilaraelisa bebeğiniz varmı
dilaraelisa gecikmeni bekle canım
Hayatonemsemeyedegmez evet bebeğim var 2 yaşına girecek 3 ay falan sonra yani hamileysemde çok endişe etmiyorum bu sıralar uyku konusunda daha rahatım 😂😂
MedavikPastam aynen bakalım çok öyle bir şüphe duymuyordum ama 10 gün önce başlaması garip geldi belkide yumurtlama döneminden kaynaklıdır neyse herşey için hayırlısı 😂