Ayisigim Kizlar yumurtalikta kist oldugu ultrasonla karindan bakildinda belli eder mi yoksa illa asadan muane gerekiyor mu
Gurbetgelini_ Ayisigim elbette karından ultrasonla muayenede belli olur çünkü bende 3 yıl boyunca bir PCOS hastasıydım ne yazık ki…
Ayisigim Peripella3 her ay yumurtaliga kist düsüyomus sonra ya kayboluyomus yada gebelik oluyomus diye okumustum sanirim birkez
Areyy23 Bakire olanlara adet dönemi karın be kasık bölgesinden bakıyorlar adet dönemi daha net belli oluyor eğer bakire değilsen jinekolojik muayene de anlaşılır
Ayisigim Areyy23 hic adet döneminde baktirmadim adetli degilken agri giriyodu gidiyodum sürekli adetliyken karindan bakildinda daha net belli oldunu bilmiyodum
Ayisigim Gurbetgelini_ ben defalarca gittim agri yüzünden her baktinda kesin bisey diyemem altan musne etmem gerekir kesin bisey demem icin diyip durdu izin vermedim ama bakireligten dolayi
Areyy23 Ayisigim bence sen adetine yakınken git 10 gün kontrol zamanın olduğu için adet olduğunda çağırır yada adet dönemine randevu bulabilirsen git hem hormon testi yaparlar hemde adet döneminde daha net görülür
Ayisigim Areyy23 kiz gittimde soruyorum diyorum bu bu testleri yapin gerek yok diyo gecistiriyolar hep