Kızlar gerçekten içimden hönküre hönküre ağlamak geliyor.
Malum yarın seçim var, eşim sandık görevlisi.
Biz güneydoğunun sıkıntılı diyebileceğim bir bölgesinde görev yapıyoruz köyde. Buradakiler her aileden bir kişi kimlikleri toplayıp gelir oyları atar gider diyorlar. Toplantı yapıldı seçim için kaymakamı vs ısrarla izin vermeyeceksiniz diyor. Akşamüstü eşime yarın büyük sıkıntı çıkaracaksınız bize belli demişler. Hamileyim biliyorsunuz 2 yaşında yavrum da var. Ne kadar sakin kalmaya çalışsam da kalamıyorum. Ben bu yerden bıktım usandım artık. Secimin stresi yetiyor zaten bir de bu çıktı geldi başımıza.
dua edin ne olur yarın hiçbir sorun yaşanmadan bir an önce bitsin şu seçim telaşı 🥺
O kadar gerginim ki 🥺
Eşim de ben memuriyetimizi sizin için yakamam sandığı götürürüm ilçe seçim kuruluna teslim ederim oylarınızı orada kullanır gelirsiniz kuralları koyan ben değilim derdinizi oraya anlatın demiş. Görüşürüz yarın sabah hocam demişler şaka gibi alelade tehdit ediyorlar..
rafadanyumurta Bu ülkenin askeri var,polisi var ,jandarması var bikere koskoca devleti var devleti alelade kim napabilir?koysunlar her sandığın başına iki polis bak nasıl susuyorlar.Allah devletimiz için art niyet düsünenlere fırsat vermesin🤲
Kuzum Allah yardımcınız olsun.korkmayın ordaki zalimlerdem.Devlet ne görev vermişse onu yerine getirsin.
mesleğine zarar gelir.
Esim bir ara oyle bir yerde gorev yapmisti. Secimde jandarma ve ozel kuvvet ekipleri gelmisti. Esinizin zorlanacagini düşünmüyorum
rafadanyumurta nasıl yani başkaları adına bir kişimi gelip oylarını atıcak onlar adına ??
rafadanyumurta orda daha fazla kolluk kuvveti olur ,bence stres yapmamaya çalış bebeğin için.
Yasak_elma Ah yasak elmam öyle bir yer ki ne devletin ne askerin sözü geçiyor. 15 kişilik ekip göndereceğiz demiş kaymakam ama dün bir ton tehditi yiyen kendi halkı değil eşim gibi gurbetçi memulardı.. buralarda ne öğretmenlerin, ne askerlerin, ne kaymakamlar canına kıydılar. Gerçekten yoruldum buranın olaylarından.
aykirikadin Âmin 🥺 tedirgin olmamak elde değil.
bitterdelisi24 Aynen öyle. Aileler kalabalık burada, sadece evin reisi gelip ailedeki bütün kişiler adına oy kullanacak
Nietzsche Aslında ekip falan gönderilmeyecekti. Dün bu tartışmalar olunca eşimle diğer görevli öğretmen arkadaş gidip kaymakamla görüştüler. O şekilde ekip göndeririz bir iki saatliğine demişler
rafadanyumurta amacınız ney tam olarak anlayamadım. Hiç kimse başkasının adına oy kullanamaz. Şayet öyle bişey var yaz cimere ozaman
Esmerkiz Ne demek amacınız ne? Darlandım burada paylaşıyorum. Benim yaşadığım yerde kapı dışına çıkıp muhabbet edebileceğim bir tane insan yok. Siz tam olarak neden rahatsız oldunuz. Batıda rahat rahat oturup anlattıklarıma inanmıyor olabilirsiniz ama doğuda durum tam olarak bu. Buralarda kaç öğretmen, vali, kaymakam şehit edildi unuttunuz mu? Şimdi benim eşim ve meslektaşları da alelade halk tarafından tehdit ediliyorlar. Polisin askerin sözü de burada bir yere kadar geçiyor.
Cimere yazarsınız olur biter demişsiniz bir de, bir kurşunluk mesele var ortada ben cimere yazsam ne yazmasam ne. Komiksiniz.
rafadanyumurta Allah yardımcınız olsun hepinizin🤲
Yasak_elma âmin ecmaîn 🤲🏼💞
rafadanyumurta sandiklar acildi artik, esine bir sikinti cikarmislar mi canim
Regina Eşime değil de yanındaki görevli arkadaşın boğazını sıkmış birisi. Aksama kadar anamıza sövdüler şu gün bitti ya ben daha başka bir şey istemem dedi eve gelir gelmez. Onun dışında ufak tefek şeyler hariç büyük bir problem olmadı çok şükür ki.
rafadanyumurta allah yardımcınız olsun gerçekten şok oldum :(
rafadanyumurta bende güneydoğuda yaşıyorum anlattıklarınızı şaşkınlıkla okudum şimdiye kadar böylr birşey ne duydum ne gördüm, bizde ilçede oy kullanıyoruz okuma yazması olmayan birsürü kişi de var ama yine de kimse onların yerine oy kullandığını görmedim,