Selam kızlar Ben internette çok denk geldim ibrahim saraçoglunun incir havuç kürü yumurta büyütme ve çatlatma işlemlerini yapıyomuş çok işe yaramış bazılarında denedikleri ilk ay ikinci ay hemen tutmuş.Sizde havuç incir kürüyle hamile kalan varsa tecrübelerini yazabilir mi 🥰
İncir havuç kürü
- Düzenlendi
Merveyldrm merhaba. Valla Ona bende bakdim. Ama o yontemi kullanmadim. Ama incir alib gunde 2-3 tane incir yedim. O ayda hamile kaldim. Ama tedavide olmuwdum o ay. Tedaviden dolayi hamile kalmiwdim bence. Ama bence etkisi olur yaparsaniz. Cok arawtirmiwdim bende
- Düzenlendi
Merveyldrm canım benim dediklerimi yap Allah Nasib ederse önümüzdeki ay hamile kalırsın
Çörek otu bal kürü yap (saraçoğlunun) canım önce adetin ilk günü kullanmaya başla.bunu inyetnetten araştır hatırlamıyorum sanırım her birinden bir tatlı kaşığı koymuştum
Çörek otu ince çekilmiş falan yazıyor sen öyle yapma direk al marketten ben öyle yaptım
Bu macunu yumurtlama gününe kadar ye. Ama yumurtlama gününe takvimden bakma yanılırsın. Ovulayson testi al 30 adet 30 TLye almıştım yanında 4 gebelik testi hediyeydi hatta.
Yunurtlamsdan 14 gün sonra gebelik testini yap at bana 😍
Dediğim kür yumurtlamaya çok iyi geliyor
Tabi önce Allah Nasib ederse..
Freedom Evet incirin yumurta kalitesini arttırdıgını duydum.Şuan günlük olarak her gün yapıp içiyorum 500 ml yarısını gündüz yarısını gece içiyorum.Yumurtlamam olmuyo pek çatlamıyo inşAllah bu çatlatır bakalım bu ay bi deneyim dedim 🥰
Monalisa Teşekkür ederim bu ay kuru incir ve havuç kürünü yapıyorum.Eğer tutmazsa bidahakine bunu deniycem.Teşekkür ederim zaten yurtdışında yaşıyorum ovulasyon gebelik testi vs hep elimin altında ama ben doktora gidip sürekli yumurta takibimi yaptıgı için tedavi gördügüm için çatlatma için,ovulasyon testi kullanmadım biliyordum çünkü igneyle çatlattıkları için doktora gitmedigim bi ay deniycem bu tarifini canım sagolasın 🥰
Merveyldrm anladım cnaım beni de haberdar et inşallah işe yarar hepsi
Monalisa ederim inşallah olursa 😌
Merveyldrm merhaba acaba bu kürle hamile kaldınız mı bir yıl olmuş ama bi yazmak istedim