aykirikadin Gelsin haftasonu ateşli sorular🔥🔥💃❤
Ben ençok klişe olacak ama misyoner seviyorum yuzyuze öpürşürken ilişki yaşamak tam bana göre🔥💏birde kucak pozisyonu 10 numara👌Ötekiler pek sarmıyor malesef bunlarda orgazm olabiliyorum birtek💃💃
Bizimki bebeden dolayı pek uzum sürmuyor be aşkımya ha uyanır ha uyanacak falan derken 15 20 dakka eeennn fazla🤷‍♀️🤦‍♀️Bebelerin büyümesini 4 gözle bekliyoruz👀

Yasak_elma Aşkım fırsat buldukça ateşlendirelim perideyi🔥🔥💃❤
    Misyonerde güzel ama kucakta ve duvara yaslanmak 🔥💏
    Zaman azdir değerlendirmek için

aykirikadin çoğu pozisyonu severim ya pek ayırt etmem 😁 süreye gelecek olursak hiç belli olmuyor ortama o anki halimize bağlı bazen 15 dk bazen 1. 1.5 saat keyfimize göre yani 😁

aykirikadin benim en sevdiğim yok en sevmediğim var 😂 doggy hariç hepsine okeyim. Doggy de hiç ama hiç zevk almıyorum üstüne bazı zamanlar ağrı yapıyor. Diğer pozisyonlarda da eşim zorlanıyomuş illere doggy istiyo. Max 30 dk bizim.

aykirikadin zaman değişiyor aşk
        Çok fena olduğumuz zamanlar yarım saat 🤣
        Diğer türlü uzun
        Valla ben eşim ayakta ben yatağa uzanırken seviyorum inşalahhhh anlatabildim eşim en çok doggy 🥳🤪

aykirikadin bizde eşimle her pozisyonu deniyoruz ve seviyoruz. En cok şunu seviyorum diyemem ama en çabuk doggy pozisyonunda orgazm oluyorum diyebilirim 😄 dk hiç tutmadim ama o an ki ateşimize bağlı olarak 2 dakika da sürer , 1 saatten fazla da sürer😂

aykirikadin en çok kucak severim ve bizimde bebekler için verdiğimiz molalar sayılmaz ise 1 1 buçuk saat sürüyor on sevisme de dahil💕🦋🌈

Yinee formundasıınn aykırıKadınn 😌 yine muazzam bir post olmuş perideye canlılık getirecek vallahi sende olmasan peride kaybolup gidecek 🤷🏻‍♀️ çok iyi bir post olmuş tuttum bunu ✨
              Benimm en sevdiğim pozisyon kucak ve doggy pozisyonu misyonerde severim amaa daha çok bu ikisi 👌🏻 veee saatlerimiz on sevismeyle beraber 1.5 saat oluyordu, şuan bakalım nasıl olacak 2. Bebislerleee 🙈

aykirikadin pozisyon olarak en çok kucakta ve doggy pozisyonunu seviyorum sürede tamamen bebemin uykuya ne kadar daldığına bağlı 20 dk ve 1 saat arası sürüyo