Polyannacilik Ebruu1903 aaa olabilir canım , ama belliki var bir problem spiral varmı eğer varsa ve kaymissa bu lekelenmeler oluyor daha yeni bu durumu yaşayan arkadaşım var 3 4 gün lekelenmesi olmuştu megersem spiral kaymış
She_angel Ebruu1903 enfeksiyon değil 🌸 Ya hamilesin yerleşme kanaması Yada reglin başlıcak bir kaç güne 🌸
Ebruu1903 She_angel yumurtlama günümde geldi ama daha yerleşme kanaması olur mu ki ? On beş gün önce adet gördüm 🫣
Ebruu1903 She_angel bir de yerleşme kanaması kaç gün devam eder benim Salı gününden beri günde bir kez böyle geliyor
Ebruu1903 bitterdelisi24 adetim genel de böyle başlıyor umarım geçen aydan kalan gidendir normal günümde regl olurum
She_angel Ebruu1903 ayy valla bilmiyorum ki balım sen bi doktora git burda sana yazsakta fayda etmez aklında hep soru işareti kalır 🌸🌸
Duruukus Ebruu1903 enfeksiyon geçirdim ben ama hep böyle kesik beyazdı. Bu bildiğin lekelenme adetine de daha varmış durduk yere böyle olması hiç normal gelmedi bana bir görünüm bence doktora