Eskobar kuzum bu anlattiklarin o kadar eskiye dayanıyor ki. Baya baya eskiye dayanır yani artık o mevzular çoktan kapandı günümüzde bu şekilde cinayetlere maruz kalan olmuyor olan vardır onlar istisna cahil olanlar vee belki doğulular ama onun harici okumuş kendisini bilen kültürlü birisi için bunlar artık bayaa eski mevzular. Veee kızlık zarı dinde geçiyor demedim ? İlk gece için kızlık zarı önemli dedimm , onu koruyabilmek masum ve temiz bir şekilde kalabilmek senin bana varsayimlarin esnek olması vesare çok başka olaylar bu konuda insanlar zaten çok bilinçli artık. Hatta baya avrupalastigi için artık ilk gecenin bir önemi kalmadı herkes herkesle yatıyor. Ahlak örf adet haya dediğimiz de burada devreye giriyor işte önceden herşey çok masum ve çok temizken şuan herşey çok kirli ama göze gözükmüyor. Yani sana şöyle soyliyim ruh sağlığı bozuk bir insan kızlık zarı patlamadı diye cinayet yapacak diyorsun ya, diyelim ki o gün kız ilk gecesini en güzel şekilde geçirdi temizliği saflığı ile. Ama ruh sağlığı bozuk kişi o kıza başka bir şekilde tepki verdi. Mesela neden kız doğurdun erkek doğurmadın ? Çok bağlantılı konular birbiriyle değil mi işte bunlar eski cahil kafalar yani bunun zarla onla bunla alakası yok kişinin kendi cahil kafasıyla ve ruhsal bozukluklariyla alakası var. Şimdi ki kizlarimiza kendilerini korumalari için tabi ki kendisine sahip çıkmasını ve korumasını soyleyeceğiz burda amaç kendisini en saf bir şekilde kocasıyla birliktelik olması için. Kızlık zarı denilen şey kan gelen bir olay olduğu için toplumda böyle biliniyor. Veee ben asla kulla Allah arasinda olan bir hataya dogru diyen taraf olmadım. Olmam da. Ben bir insan olarak, vee kul olarak ona bunun yanlış olduğunu söylemekle mükellefim. Dinimizde susanlarda dilsiz seytanlardir diyor rabbim. Ben söylerim ona güzel bir şekilde anlatırım. Ama o göz göre göre şeytan yoluna gitmeyi tercih ediyorsa tabi ki o artık allahhla kul arasında olan bir davadir. 🌸 Sen zinayı anlatmışsın bana ama boşuna anlatmışsın dinde ‘Kizlik Zari’ diye geçmediğini 7 yaşındaki çocuk bile biliyordur zaten. Kızlık zarı bir kızın masumiyeti ve saflığı için önemli, bu erkek için de aynı şekilde geçerli. Şimdi deme sakın ee kıza namus var da erkeğe yok mu rabbim hepimize aynı namusu zinayı verdi . Ama kadın da 9 nefis var belki de bundan ötürü tam bilmiyorum. Bumu öbür tarafda sorarsın, tek bilinen şey bilinen ve varsayimlarin göz ardı edilmemesi. Ve edilmeyecek olmasi. Bitttii. Onun harici dediğin gibi hersey kulla allah arasindadır. Zaten iki insan ilk birliktelik için evlendiğini düşünmüyorum böyle bir olay yaşanacagini da düşünmüyorum. Birbirini sevdikleri için ve ya da görücü usulü ile evlenirler. İlk olmaktan önce başlanmalı bütün dikkat edilecek konular, çünkü ZİNA rabbimin asla affedemeyecegi bir nokta. Veee herkesin ilkii ilk gecee olması gerekiyor 🧡 örf ve adetlerin buna izin vermemesini o kadar çok benimsiyorum ki. Çünkü insanlar doyumsuz Cig sütü emmiş veee çok kötüler. Bu sınırlar bu çizelgeler bu kurallar olmasa insanları tanıyamazdik. Vee sapkinlastirilmis bir suruu hareketler. Kiii olmasına rağmen Avrupa adı altında çoğu herkes lgtb es cinsel veee aldatmalar küçük çocuklara tecavuz daha da çok ortaya çıkıyor ve çıktı bu böyle uzaarr giderr. Kisacasi eskiden herşey daha güzeldi. 🌸