genel olarak bi sorum var benim yani gebe kalırsam ve kürtaj gerektirirse sigortam babamın üstüne bu bilgiye ulaşabilir mi??

melodi bildiğim kadarıyla özel poliklinikte yaptırman gerekecek zaten sigortayla işin yok yani

melodi diğer postunu yeni gördüm, yaşında daha küçükmüş ama korunmasiz ilişki yaşama bence. Nişan söz felan yok diyorsun, ciddi bir ilişkin yoksa o yaşanılan iki dk lık zevkte ciddi değildir bana göre, babana da bilgi gider mi bilmiyorum ama biz herhangi bi hastane ya da saglik ocagina bile muayeneye gitsek hem eşimin hem benim telefonuma msj geliyor, şu hastanede muayene oldunuz diye, doktor reçete yazıyorsa msj olarak geliyor telefona, babana da gider mi bilmiyorum tabiki. Eğerki kürtaj olman gerekirse doktor illaki ağri kesici yazacaktir, 🤷🏻‍♀️

melodi hic bilmiyorum canım 🤷🏻‍♀️

melodi yani arkadaşım oldu reşitsin zaten. Kürtaj bilgilerine hiçkimseye ulaşamaz

melodi önceki postuna da yazdım korkutma bu kadar kendini ve eğer bu kadar korkuyorsan lütfen ciddi olmadıgın biriyle ilişkiye girme bu kadar strese deymez