Artık cok zoruma gidiyor neden böylesin dediğimde sürekli işi bahane etmesinden bıktım öyle birşey olmadıgını bal gibi biliyorum bana olan tavırları cok değişti cok soguk sanki hiç sevmiyor beni gibi hissediyorum bunları onada söylüyorum oflayıp pufluyor resmen haz etmiyor benden
Eşim inanılmaz soguk davranıyor bana
Bence siz bunu düşündükçe ve üzerine gittikçe bu durum değişmez kendinize gelişminize odaklanın ve sizde öyle davranın
- Düzenlendi
Colahusu ne yap biliyormusun onu umursama sorma neden böylesin diye ,şimdi kalk işlerini hallet yemegini yap ama kendi sevdiğin yemeği yap daha sonra gir duşa yap makyajını giyin mis gibi , sık parfümünü saçlarına şekil ver , yani kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle yap ,o geldiği zaman da durma yaninda aç film kendine izle daha yap rutin bakımlarını giy geceliğini yat uyu o da bön bön baksın iki kelam muhabbet de etme sorarsa sen hayırdır diye birşeyin yok de onun gibi ,anaaaa bu adamlar ne böyle gıı hepsi aynı anda mı böyle olur Allah yardımcımız olsun
Colahusu Ne zamandır böyle? Eskiden ilgili miydi?
Ask_hosmus ya o kadar doğru yazmışsın kiii. Bizde eşimle tartıştık mesela 4 gün oluyo ve ilk gün haklı olduğum halde üste çıktı trip attı konuşturmadı yaptığım yemeği yemedi ben konuşturmaya çalıştım vs ertesi gün de kendi kendime amaan banane ne çekcem dedim hiç muhattap olmadım yemeğimi yaptım yedim işimi yaptım oturdum tv izledim dün bi baktım kendi yanaştı 😂 ben gelemem öyle şeylere umrumda olmaz ve sonra tıpış tıpış gelir yani gerçekten üstüne gittikçe bir tarafları kalkıyor bunların kendi hallerine bırakıcaz en güzeli
Colahusu gerizekalı herif
Colahusu Bi evlenen bi evlenmeyen pişman şu dünyada zaten😪Diyeceklerim bukadar✋
Bencede umursama bisey deme konusma illaki Kendi gelcek yanina
Yasak_elma insanlar memnuniyetsiz canım 🤷🏻♀️ evliler evlendigine pişman evlenmeyenler evde kaldığı düşüncesiyle hayatlarını kendilerine zindan ediyor vallahi insanlar da var sorun kimse elindekiyle mutlu olmayı bilmiyor 🤷🏻♀️
Ask_hosmus malesef hepsi aynı benimki umursamazdı zaten hep ama bu arale sanki bana karşı içi sogumus gibi dediklerinizi yapcam
MedavikPastam hayır eskiden de ilgisizdi ama bu aralar içi sogumuş sanki karşısında karısı yokta nefret ettiği biri varmış gibi bakıyor bana
Cicekliperde hemde nasıl
Yasak_elma gerçekten cok pişman ettirdi beni
Colahusu öncelikle sen kendinden başkasına çok çok değer vermiyrceksin. Eşin dahi olsa. Kendini mutlu et sen de onu umursama. Birşey varsa illaki patlak verir. Yok eğer yoksa da sen geri çekilince eşin bir ne oluyoruz der. Sadece onu düşünereek kendini neden hırpalıyorsun ki bırak o hırpalansın. Çocukların var mı bilmiyorum. Al onlarla dışarıda vakit geçir. Yoksa da sen kendinle ilgilen. Hayat akıp gidiyor. Senden daha değerli kimse yok.
Yasak_elma şu sözlerin alnı olsa öperdim😃 okadar haklıııı okkadar doğruuuu👏👏👏