Bsrkaya aslinda hic düşünmeyeceksin öyle seyleri. Düşündükçe bilinc altına giriyor ve istemeden de sen kendi kendini korkutabiliyorsun. Aslında sirkeli su en kesin çözüm. Benim kardeşimi de kac defa korkuttular ama sirkeli su sayesinde kurtuldu. Hem evini sil hem banyo yaptiktan sonra son durulama suyuna sirke koyup en son başından aşagı besmele çek dök ve çık. Duanın gücüne zaten birsey demiyorum. Felak nas ihlas fatiha ve ayetel kursi yi gece yatmadan mutlaka oku yat. Zaten yastiğinin altına bıçak koyuyormuşsun. Onun faydasi oluyor mu bilmiyorum ama birsey sorcam, eşin yanindayken mi korkutuyorlar yoksa eşin yanında yokken mi korkutuyorlar. Eğer eşin yaninda yoksa eşinin gece yatarken giydiği pijamasini yastığının kenarina koy, eşinin kokusuna gelemezler diye biliyorum ki ben iki hamileligimde de hic korkutulmadim, çünkü eşimin pijamasi hep başimin yanindaydi 😅 ama ben hiç korkmazdim öyle şeylerden, belki o yüzden de hic gelmediler bana ve hep abdestli giriyordum yatağa. Şuan evde tek ve bu saatte ayakta olmama ragmen korkmuyorum, bi besmele çektim mi hepsi defolup gider ,😂