HurremSultan Ayy eski perideyi özledim ayooll Haydi soru gecesi yapalım 🔥🔥♥️ 💥en sevdiğiniz pozisyon 💥en seviginiz geceliğiniz 💥vucudunuzda en cok zevk aldiginiz yer 💥esinizin vucudunda dokunmayi en cok sevdiginiz yer
Ask_hosmus HurremSultan 💥Her pozisyona varım.. 💥Hepsini çok seviyorum 💖 💥Değişkenlik gösteriyor😂 💥Poposunu çok seviyorum 😂😂
MedavikPastam HurremSultan 1)Hepsini severim ama favorim benim yüzüstü yattığım eşimin üstte olduğu pozisyon😁 2) dar mini askılı geceliğim 3)Göğüslerim 4)Orayı söylemesek? Adkdjdjjdd
Poncikanneee HurremSultan 👅kucaktaa tabikii gerçi sex olsun da her türlüsü uyar🔥😀 👅kırmızı transparan geceliğimm 👅boynumun öpülmesi 👅vücudunun her yerine dokunmak delirtiyorr🔥
HurremSultan İlk ben başlıyorum o zamannn 🔥 en çok misyoner ile başlayıp kucakta devam etmeyi severim 🔥 siyah saten geceligimmm 🔥 en çok sırtımın öpülemesii beni çıldırtıyor 🔥eşimin yüzüne dokunmak ellerimin içinde olması beni mahvediyor 🤭
Ask_hosmus HurremSultan bence hepsi tutuyor 😂😂 taş gibi onların poposuda bizimkiler yağ gibi mübarek😂😂
HurremSultan Ask_hosmus qhahaa bizimkinin Bi önemi yok aşkom kendi popomu mu avuçliyimmm😂😂 kocaminki sağdan sola üstten alta önden arkayaaaa fickkk ficikkkkk sıkıyorum 😂😂😂
HurremSultan MedavikPastam Ay o benimde çok hoşuma gidiyor ya yeni yeni o şekilde yapmaya başladık 😂😂 ard arda hamile kalınca bazi şeyleri unutmuşuz yeni keşfediyoruz yeni evli gibi xgshxjs benim göğüsler 2 senedir iptal asko sütlü benimkiler başka sahibi var😂😂😂 qma.bende çok seviyorum onu ya 😁 sen söylemesen de biz anladık no merak😂
HurremSultan Poncikanneee kucak bi başka ya biz yönetiyoruz baya iyi oluyor😁🔥 kırmızı ince çizgimiz He baya güzel renk katıyor geceyee boynuna nefes degmesii🔥 Of off vxgxxj
MedavikPastam HurremSultan Hahaha evet o pozisyonu hicbiseye değişmem, daha zevkli. Ya sen sütten dolayı yüzüstü yatamazsın. Emzirdikten sonra olabilir ama😁
HurremSultan MedavikPastam yok artık emzirirken yatiyorum yatağa yoksa vik vii her dkka kalkar iyice doyurup vücuduma su döküp hemen yatağa geçiyorum. Yoksa vücudum süt kokuyor. Kötü değil kokusu ama sen yaparken bebek kokmak beni mutlu etmiyor😂😂 o yuzden yüzüstü yatabiliykrum artık ama.evet ilk doğum yaptığım zamanlar hem dikiş hem memeler hemde bebegim izin vermiyordu😂 şuan sadece içi dolu fazla oynamazsa dışarı da çıkmıyor hxjxbx
Den2017 HurremSultan 1. kesinlikle doggy 🔥 Kırmızı babydoll um 🙈 Boyun kulak arası öpmesi ve nefesi hissetmek Ay bu nasıl anlatılır bilemedim 😂😂
HurremSultan Den2017 ehehhe doggy bir başka ya ben soruya cevap verirken baya zorlandim😂😂 hangisini.secsem bilemedim zhsgxbx Babydollqri bende aşırı seviyorum ama çıkarmak zor oluyor 😂
arman HurremSultan Hiç farketmez pozisyon olsun yeter 😂 2.beyaz saten geceliğim 3.boynum ve sırtım 4.boynu be popusu