Ask_hosmus
Çok güzel bir post olmuuş🥳
1) Valla şu aralar hamileliğin etkisiyle hiç yerimden kalkasım yok tam bir koala gibi oradan oraya yuvarlanmak istiyorum.
2) Hayat biraz sıkıcı şu aralar aşırı monoton dört gözle tayin bekliyoruz
3) Kendime her zaman vakit ayırmaya çalışıyorum, oğlum erken uyur ondan sonra 11 buçuğa kadar takılırım o an keyfim ne isterse
4) Film olarak ben genelde bilim kurgu be beyin yakan filmler seyrederim eşim film izlemekten haz etmez. Beyin yakan bir film istersen splitt önerebilirim
5) Cinsellikte aceleye getirmeyi hiç sevmem tadını çıkara çıkara sevişmekten hoşlanırım
6) kocam ille de kocam fjfjdhdbd
7) Evde hayvan beslemek fikri bana çok uzak geliyor çünkü her türlü hayvana karşı tikim var. Ama bahçeli geniş bir evim olsa tavuk kaz inek beslemek isterdim 😂
8) Enerjimi şu aralar hiç yükseltemiyorum ama genelde neşeli bir türkü açar güzel bir elbise giyerim, kıyafet değişikliği beni çok rahatlatır
9) Sinirlendiğimde bağırıp çağırırım asla öfke kontrolü yok bende sinir oluyorum bu huyuma. Kırar döker geçerim sonra pişman olurum ama işte
10) isterse direkt gidip söylerim vakit problemi yoksa biraz frikik falan veririm böyle şeylerden hoşlanıyor fjfjf canım istemiyorsa da ölü taklidi yaparım ya da oğlumla oynarım aynı ortamda bulunmam😂