Ask_hosmus görücü usulü kız, Allah çıkardı karşıma. 🙏😀 Ya birde ben şunu farkettim, bir anne ne kadar sakinse cocukları da o kadar sakin oluyor. Yani anne mutlu huzurluysa cocuklarina da yansıyor o. Benim cocuklarin şuan çok bi yaramazliklari yok ama başka cocuklarla bir araya gelince tabiki şımarıyorlar ister istemez ama asla laf dinlemeyen çocuklar değil benimkiler. Birde ben çocuklara hamileyken cok kuran okudum, özellikle yusuf süresini oğlum icin cok okumuştum. Huyu suyu benzesin diye çok dua etmiştim. Oğlum çok yaramaz değil ama kızım sinirlenirse çok cazgır oluyor, 😅
Kıyamam ağlama sende, sal cocukları çok sıkma, onları kontrol etmeye çalışma, sen onlari ne kadar kontrol altinda tutmaya calişirsan onlar o kadar hırçınlaşıyorlar. 3 cocuk yoruyor diyemem, her şey kocalarda bitiyor bence. 1 tane cocuk bile olsa eğer eşin yardim etmiyorsa yine yorulan anne oluyor. 4 cocuklu arkadaşım var ,onunda eşi çok yardimci oluyor ama arkadaşimin ailesi de cocuklara bakiyor hep, bebekliklerinden itibaren sürekli annesi gelip giderdi, arkadaşimda gayet sakin mutlu, ayni şekilde cocuklari da öyle, onlar bize geldiği zaman cocuklar fazla gürültü yapmazlar, sürekli babalarinin kucaklarindalar. Benim cocuklarda zaten babalarinda olur hep, bizde kızlarla mutfakta kahve sohbet dedikodunun dibine vururuz. 😂 Bizim kocalar çocuk seviyor belki de ondandır, sadece hadi gel çocuk yapalımla olmuyor bu işler, eğer beraber yaptiysak beraberde bakmak zorundayiz. Sen çok taviz vermişsin eşine bence canım, herşeyi ben yaparim ben hallederim deme. Eşine de görevler ver, cocuk ağladiginda ilk sen koşma, eşinin kalkip bakmasini bekle.