Cicikiz Cânım benim iyiki doğdun 🥳
sonuca değil sürece odaklanırsak bütün annelerin kendini tam şu an camdan aşağı atması gerekir. düşünsene 30 yaşına geldiğinde sana iyi ki doğdun annecim iyi ki bizim annemizsin diye sarılan çocukların olacak 🥲 pamuk olacaksın o zaman pamuk, iyi ki doğmuşum da sizi doğurmuşum diyeceksin. Belki kızın sana döke saça bi kahve yapıp getirecek annecim yoruldun mu diye bütün yorgunluğunu o an unutacaksın. Sen yeter ki bunalıma itme kendini. Hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz gün içinde. Mesela ben bunları yazmadan 10 dakika öncesinde 2 yaş delisi oğlum yüzünden zırlamakla meşguldüm. Ağlayacağız, yorulacağız hatta tükeneceğiz bazen ama yavruların bir tebessümüne dünyaya kafa tutarcasına kalkacağız yeniden.
o yüzden şimdi kalk, hareketli bir türkü aç.
üzerinde ne var bilmiyorum ama sevdiğin bir kıyafeti giy, aynaya bak ve dolu dolu iyi ki doğdum de. İyi ki doğdum ve acısıyla tatlısıyla bu hayatı yaşıyorum, yaşamaya da devam edeceğim ne olursa olsun de ve kendini sev. Sen kendi sırtını sıvazlayacaksın. Çünkü başkaları ağzınla kuş tutsan da memnun olası yoksa memnun olmayacaklar.
tekrardan iyi ki doğdun, yavrularınla nice güzel yaşlar göresiin! 🌸💞