Blacklist Peride ped kotex kullanıyorum normalde ama molpedin yeni bir modeli çıkmış ya da ben yeni gördüm gece olanı arka tarafı ekstra kanatlı ve yapıştırma bandı var arka tarafı kaymiyor çamaşıra yapışıyor geceleri rahat uyku tavsiye ederim 🌸
HurremSultan Peride spiral sonrası aşırı kanama yasamis ve her pedi denemiş birisi olarak. Kesinlikle kotex🤍💅🏻 tamponu da aşırı merak ediyorum ama tecrübe etmek isterim👌
Yasak_elma Blacklist Molpedin bariyerlisi çıkmış onumu diyorsun canım hic denemedim ama birgün muhakkak deneyeceğim onuda
Yasak_elma Peride Ped kullanıyorum şu yaşıma kadar hemen her markayı denemişimdir ama orkid,molped ve kotex bu üçünden şaşmam👌
Blacklist Yasak_elma https://imgyukle.com/i/rxeE36 evet canım kesinlikle denemelisin ablamdan calmistim bende elimdekiler bitince alacağım bu 🤣
rafadanyumurta Peride Yine herkesten farklı olarak Yıkanabilir Kadın pedi diyorum 😍🤌🏼 ykp’ye geçtiğimden beri hem adet sancılarım tık diye kesildi hem de döngü sürem kısaldı. Normalde damla damla günlerce gelirdi bunalırdım. Şimdi 5 günde bitiyor 🥳