adetim 2 gündür gecikti daha önce de sormuştum ama test yaptığımda sonuç negatif çıktı sebebi stres olabilir mi acaba

Olabilir kuzumm mevsimlerden ya da vucud değişimi yorgunluklardan stresten çok etkileniyor hemen biraz daha bekle öyle test yap 🤗

melodi benim on gün geçti test yapmaya korkuyorum eşime al gel dedim kızım bes aylık daha 🥺 bakalım ne çıkacak Rabbim olmayanlara versin

melodi yapıyorum budur haber edecm elim ayağım titremeye başladı 🥺

melodi
      Üstteki on dk sonra baktım alttan kırmızı çizgi geldi hafif silik oldu alttaki ikinci yapışım çıkmadı birşey birtane daha mı yapsam ki

melodi dayanamadım üçüncüyüde yaptım çıkmadı birsey 😮‍💨

melodi stres yapma daha iki gün geçmiş olabilir bir hafta dolunca yine test yap stres yaptıkça bnm gbi gec gelir

soulless bugün tekrar test yaptım negatifti acaba imkanı var mıdır bugünde aşırı bi baş ağrısı var

Seval123 öyle yaptım negatifti imkanı yok herhalde ama reglim 3 gündür gecikti 4 oldu hatta

Seval123 yaptım canım cıkmadı üc tane yaptım fotoyu gördün belki üstteki on dkdan sonra aşağıdan kırmızı çizgi şeklinde geldi hafif silik gibi oldu sonra iki tane daha aldım yaptım cıkmadı