sineklibakkall Hayatonemsemeyedegmez ayy o kuruluk bende de oluyor konuşmaya çalışıyorum sesim çıkmıyor resmen 😅
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez ajahahha kankaaa ağır koşullarda çalışıyoruz ondan normaldir susamamiz🥵😂😂😂
A1L2 sineklibakkall Amin Rabbim yaşatmasın birdaha 😢🙏🏻 Hala uykularımdan deprem oluyor diye kalkıyorum🥺 Bakıyorum bişey yok ağlaya ağlaya geri yatmaya çalışıyorum oğlum hala benimle yatıyor yatağını bile ayıramıyorum alışsın umrumda bile değil 😕
Yasak_elma sineklibakkall o değilde bende bisey fark ettim çoğu kişi sigara iciyor.Artık icmeyen azınlıkta gibi geliyor bana ve bu durum beni tedirgin edip üzüyor😢
sineklibakkall Yasak_elma ayyy evet ben sigara kullanmayan biriyim. Ama bunu duyunca acaba nasıl olur ki sex sonrası dedim sonra dedim sus saçmalamağğğ😂 bildiğim bir çift var sadece ilişki sonrası içip sonradan bağımlı olan 🥲
Gidiyorumyolcuet sineklibakkall biz genelde yatakta devam ederiz sariliriz biraz birazcık oynasma öpme elleme derken baktık tekrar yukseliyoruz devam tabi yükselmeden önce bir sigara içer su içer devam ederiz belki bir iki lokma tatlı bir şeyler🤭
sineklibakkall Gidiyorumyolcuet ikimizde sigara kullanmadığımız için o koku bizi rahatsız eder sanırım bütün iş bittikten sonra olabilir belki yani arada sırada çok kendimizi kaptırmadan 😅
Gidiyorumyolcuet sineklibakkall biz ikimizde kullandığımız için bizi rahatsız etmiyor ama sizi edebilir normaldir🤭
HurremSultan Gidiyorumyolcuet her fırsatta fik fik yarıda kalan fik fik tam ucunda biten ama.sonu gelmeyen fik fik veeee asla baslayamayan o fik fikkk😂😂 çocuklu evin sex hayatı gxkx jxxhxnxks