Kızlar içimde yine değişik türden hevesler var bir boşlukta kaybolup gitmek istemiyorum bir şeyler yapmak ,hayata katılmak istiyorum 2 çocukla ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama bazı insanlara bakıyorum 3 4 çocukla okul.okuyorlar çalışıyorlar vs. Neyse şimdi hacamat ve hirudoterapi(sülük) eğitimi alacağım onu bekliyorum bunu iş baabinda değil kendime ve aileme yapmak için öğrenmek niyetindeyim tabi zamanla ne olur ne olmaz onu Allah bilir. Birde şöyle birsey var ki şuanda çok popüler oldu biliyorum ama bulunduğum bölgede pek olduğunu düşünmüyorum. Bentocake. Bende ailede kimin doğum günü olsa Pasta yapıyorum falan öyle hazir pudingli hazır pandispanyali değil. Git gide de ilerlettigimi düşünüyorum. Dünde komşum gelmişti ona ikram etmiştim hazır zannetti ve çok güzel olduğunu hatta dükkan açsan satarsın falan diye gazladi mi diyim ne diyim😂bende ben o tempoya hazır değilim abla dedim evden yap o zaman dedi ve aklıma bir kurt düşürdü içimden geliyor ama ya yapamazsam düşüncesi var, ama hangi iş kolayki elbette bazı geceler uykusuz kalıp iş yetiştirmek zorunda kalabilirim elbette bazen çok yorulabilirim ama çok istiyorum. Yani bu işin önü arkası ne olur burayı seviyorum burdakilerin fikirlerini önemsiyorum o yüzden ilk burdaki arkadaşlarımın fikrini almak istedim. Bide fiyatlardan hiç haberim yok çünkü hiç almadım pasta sonra bunun başka malzemeleri kutusu altligi falan var bilende Bi el atarsa 😍🥰🥰🤩

Ya Bi git kızım gece gece senle mi uğraşıcaz… 😁

Evet evet ,iç sesinizi duyar gibiyim 🫠😁

Cicilibicili İcinden bisey yapmak geliyosa diger sesleri asla dinleme. İstedigin seyi yap. En kotu ihtimalle yapmayi birakir sıfıra dönersin. Ama baslayinca neden daha once baslamamisim diyosun. En zor kısmı baslamak. Gerisi geliyo. Go girlll🌸🌸🌸

Sokaklambasi ne kadarda doğru en zoru başlamak🫣ben hep iste yapamazsam cevrem ne der esim ne der kafasindaydim ama bunu yaşamadan yapip yapamayacagimi bilemem ve olmazsa da canim sagolsun koskoca sirketler batiyor insanlar iflas ediyor. Desteğin için teşekkür ederim🌺💜

Cicilibicili Rica ederim balım. Elalem ne der diye diye kendimizden baska baska insanlara donduk. Artık kendi icimize donup kendimize yatirim yapmamiz gerekiyo. Kimse de sana hadi kendin icin bu adimi at diyip itelemiycek seni. Kendin yapicaksin. Buraya kadar yazdiysan vaktin gelmis demek ki. Kolayliklar diliyorum 🌸

Cicilibicili ne güzel düşünmüşsün yani ben dün küçük bi pasta aldım 170 tlydi. içinde kremsanti kek baska birsey yok :) yapıp pastanelere de satabilirsin. denemekten ne çıkar. ama sülük hacamat işleri sıkıntı ya:) hacamat için maneviyatının cok yüksek olması gerekiyor

bitterdelisi24 kendi aileme yapmak için öğreneceğim çünkü Cook faydası var ve şehrimde adam akıllı yapan kimse yok neredeyse şöyle ağzı Kur’an’lı sırf şifası için yapan birine denk gelmedim. Ablam birine gidiyor hemen yapıyor kadın ama olmaz ki yani.onun öncesinde belli bir perhiz falan var bilinmesi gerekenler var yoksa nasıl şifa olsun

Cicilibicili hacamatı sülüğü kesinlikle öğren keşke bende öğrensem kupasına 35 TL veriyorum 😂 pasta işini de dene bence öncelikle bir sayfa aç kendi yaptğn pastaları paylaş bence denemekten zarar gelmez, en son kızımın doğum gününde martta pasta yaptırdım 10 kişilik pasta 400 TL ama pastanın görüntüsü hayaller/hayatlar oldu resmen 😂 gerçekten yeteneğin varsa sadece özel günlere yaparsın pasta kutusu tabalığı filan toptan alırsan çok maliyetli olmsz bence

TombulHatun yaa sizi çok seviyorum var ya 🥰❣️içimde öyle Bi heyecan oluştu ki gece 1 buçukta uyuyup sabah 6 da gayet enerjik bir şekilde uyandım 🥹dua edin bana ya işim rast gitsin 💛

Cicilibicili bence pasta işini yap tombulun dediği gibi önce sayfa aç kendine ama heryerde aç YouTube, Instagram, Pinterest, başka ne vardı işte aklıma bunlar geldi 😂 daha sonra kişiye özel pasta yapımlarımız başlamıştır diye paylaş, yakınlarının doğum günün de yap onlarda video yapıp sana atsınlar , illaki sosyal medyada paylaşırlar senin sayfanı etiket yapsınlar bence çok güzel bir iş olur eee yapamazsan da bırakırsın, bende çok seviyorum pasta süslemeyi ama bir türlü kekini yapamıyorum 😂😂

Ask_hosmus ya telefon sıkıntı gibi biraz kamera falan her yerde paylaşayım da çekim yapmayı öğrenmem gerekiyor biraz 🫣püf noktalarına dikkat ettiğin zaman harika oluyor her türlü 😋yapanların bizden neyi fazla 😁bakma pastaneler falan ovaleks diye Bi madde var yumuşak ve sungerimsi olsun diye ondan koyuyorlar

Ask_hosmus valla normal kekten pastaya cevirmissen seninki daha başka bir boyut zaten 😁😁çok zor olur bence dağılır falan, normal pandispanyada süt ve yağ yok ,sarilari ve beyazları ayırıp çirpiyorsun kekten farkı bu