Freedom Nilay Umumi sehvede solda yuxarida 3 xette vurun. bildirimlerin qarwisinda yazilib size nece mesaj geldiyini. Bildirimler bolmesine girin kimler size mesaj yazib gorunecek.
Freedom Nilay Cox sagolun Allah razi olsun. Sizede qismet InwaAllah. Men tampon qoydurmamiwam hec vaxt. Sadece ele ewitmiwem ki, cirkin getmesi ucun hekimler yazir tamponu.
Freedom Nilay mence yoldawiniz muaine olsun bir. Belke onda di prablem.Deyesen 1ci uwaqda sizde yoldawiniz muailece Alannan sora olmuwdu. Bir muaineden kecse, analiz verse yaxwi olardi
Nilay Freedom birinci uşaqda yoldaşimda sperm faizi asaqi idi ,varikaselden emeliyyat oldu,8ay sonra hamile qaldim,indi bilmirem prablemi nedi.
Nilay Freedom dediyniz yerden girib oxuyuram,yene ora girende bildirişde sms var girirem oxumaqa tapa bilmirem
Freedom Nilay he Menimde qohumumda ele olmuwdu. 2iliydi evlendiyi uwaga qalmirdi. Qiza edilmiyen mualiceler qalmadi. Hekim Hemwe deyirdi sende uwaga mane olacaq bir wey yoxdu. Axirda yoldawi muaine olundu. Emelyat oldu. 3 ay qorunmadan sora hamile qaldi. Yene 3il uwaga iliwmedi.Yoldawi mualice olannan sora 2ci uwagi oldu. Ona gore dedim belke ele yoldawinizdadi prablem. Faizi awagi duwub. Ele analiz vere. Indi qadinlarla beraber kiwilerdede Cox olur prablem
Freedom Nilay size kim ne yazibsa bildiriwe girende gorunur. Ele hemin yerden hemin yazinin usdune vurun bir bawa size yazilan sehveye girib size Sms yazilan Yerde olacaqsiniz
Freedom Nilay Hee Adeten ele olur. Bizim ogul analarimizin qebul etmediyi weydi adeten oglumda hecne yoxdu. Ama sozsuz bu soz hamisina wamil olunmur…
Freedom Nilay bildiriwe girin, hemin o hansi ki, smsdi ollarin rengi digerlerinden ferqlidi. Bir bir usdune vurun bir bawa hemin sehveye gireceksiz. Belke de oxumusunuz Ama orda iwareni silmemisiniz deye yaddawda qalib.
Nilay Aysu111 20danda bahali şamlar işledmişem,siz yazdiqniz şami apteklerden maraqlanacam görüm var.
Aysu111 Nilay olmamiş olmaz.menim ozel xestaxanadayi hekimim bu şami demisdi bu fayda etdi.3 defa istifade etdim sora etmedimm qasinti faalan hmsi getdi.