Slaedz06 Kızlar ben hiç beceremem yani becerdim sanarım ama eşim bir şey anlamaz siz nasıl eşlerinizi baştan çıkarıyorsunuz ?🔥 Birde hayatım Boyunca hiç gecelik Giymedim yani giymeyi çok istiyorum ama çokta utanıyorum🙈
TombulHatun Slaedz06 yahu bu adamlar sizi çıplak görüyor sevişiyorsunuz utanmıyorsunuz gecelik giyerken neden utanıyorsunuz 😂 giy istediğini bak nasıl baştan çıkıyro
MedavikPastam Slaedz06 bişey yapmam, öyle odada gezince baştan çıkar hemen ellemeye başlar😃 Ama bende evde biraz tahrik edici giyinirim hep ondan sanırım😃
Gidiyorumyolcuet Slaedz06 bazen bir mesaj bazen bir resim bazen bir bakış yeterli oluyor bizde gerçi benimkinden de kaynaklı olabilir orasını bilemem tabi🤭 ama genelde gün içinde beni bizi hatırlatacak şeyler söylerim atıyorum bir şey söyledi ve tatlı geldi gözüme dimi seni isiririm yerim felan derim o alır zaten anlayacağını bazen hiçbir şey demeden aldığım iç camasirini giyip fotoğraf atarım ya da direk seni istiyorum derim genelde bunu yan yanayken derim hatta çoğu zaman kalabalık bir ortamda sessizce ona söylerim zaten duramiyor yerinde🤭
Akrep Slaedz06 baştan çıkmaya müsait bir adam, gerçekten baştan çıkarılmayı önemsemez hajajajahahah biraz zaman ver kendine canısı daha lohusalık psikolojisini atamamış eşin belli ki 🥲
TombulHatun Slaedz06 amann bune utanmak kıa nikahlı kocan o senin 😂 ne kadarlık evlisin hadi yeni evliysen tamam derim de aş kendini azcık 😂
buzdankalpler Slaedz06 eşime karşı ilk 10 dk utanmışımdır evlendiğimizde sonra dedimki amaaaaaan evlendik zaten bgn görmezse yarın yine görcek bu neyin utanması koyver gitsin. 2. Gece kıyafetsiz uyuduğumu biliyorum 😏 hatta sonradan şaşırdığını benden böyle bir şey beklemediğini bile itiraf etti. Biz sabah uykumuzu sevişerek açıyoruz hafta sonları öpücükler öpücükler bazen kahvaltıdan önce fik fik gündüz gözüyle düşündüm de biz gece hiç fik fik yapmadık hep gündüz gözüyle olmuş. Koy gitsin ya utan utan nereye kadar. Bir de sütyen giymeyince dayanamıyo hep mıncıklıyo
TombulHatun Slaedz06 Allah bağışlasın evlenir evlenmez hamile kalınca sen daha aşamamışsn kendini yeni evli gibisin zaman ver kendine gecelik giy utanma gecelik bile giyemiyorsan seksi mini elbiseler giy evde
Slaedz06 TombulHatun eşimin hasas noktası tayttır dayanamaz ama benim doğumumdan beri ruha döndü 2 gün önce kendi isteyerek ilişkiye girdik yoksa ben zorlayına oluyor
TombulHatun Slaedz06 erkekler bizden çok lohusa oluyorlar 😂 eşine de zaman ver onun içinde alışma süreci erkeklerde hemen doğum sonrası isteksizlikler oluyor daha çok anne olarak görüyorlar yada çok yorulduğumuzu görüp kıyamıyorlar zamanla eskiye dönüyor ama merak etme daha çok yeni sizin bebişlerde alışacaktır
MedavikPastam Slaedz06 dar elbiseler giy, renkli iç çamaşırları al kendine giy onun yanında. Bende hiç öyle saçma sapan gecelikler giymem jartiyer falan gülerim ondan giysem😂 Saten gecelikler giyerim, bi de dar mini elbiseler.😁
Duruukus Slaedz06 benimki de öyle gerçekten sarılmaya falan gelmiyor az önce de durduk yere sarıldım sıcacıksın dedim ateşim var gel söndür diyo 😅 yapsam anında yapardı zorladı biraz ama çocuğu yeni uyutuyorum şimdi yorgunum 🤭
Slaedz06 MedavikPastam jartiyerden bende çok anlamam ama elbise vs hep giyerim evde bütün çamaşırlarım da seksilik içerir ama benim herifte iş yok😂
mardinli47 Bir tayt birde renkli iç çamaşırına dayanamıyor ben kayınpeder ile yaşadığım için banyoda genelde başlıyor bizim sex hayatımız
Slaedz06 mardinli47 bende doğumdan ömce kalmıştım ama Allah sabır versin insan hep kaçak göçek oluyor
sineklibakkall Benimki de tayta asla dayanamaz hele bir de içinde tanga varsa❤️🔥 sabah çok erken kalkarız alelacele giyinme odasına geçip hazırlanırken ben ağırdan alırım yavaş giyinirim zaten o ara yeterince sokulur ama acelemiz olduğu için ileri gidemez sabahtan ateşi verince akşamı zaten kaçınılmaz . Bir de yatak için kullandığım bir parfüm var tanıştığımızdan beri 12 yıldır o kokuya anında teslim olur 🤩 bir de mutfakta yemek yaparken arkam dönükse sürekli dolaplardan bir şey almak için eğilirsem hemen arkamda bulurum 🔥 eğer bu baştan çıkartma işini yatakta yapacaksam kesinlikle doggy der susarım ama öyle sadece arka dönmeli değil senkronize hareket etmeli 🫶💋
Yasak_elma eloko Hahaha benimkinide 😂😂bişey yapmama gerek kalmıyor çocuklar uyusun direk aklı oraya kayıyor zaten😂😂