Sibeltkh Kızlar bende doğumdan sonra çok fazla kararma oldu yani ben bile kendimden utanır hale geldim burada baya eski bir postta bir krem gördüm achromin diye kullanan varmı veya başka onerebileceginiz biseh
She_angel Sibeltkh o kremi duymadım hiç canım ondan yanlış bilgi vermek istemem ama kararmalar düzelmiyor ya bazıları limon vs diyor ama bence genital bölgeye bişi sürme hasas çünkü
MedavikPastam Sibeltkh Lazer işlemi ile beyazlatıyorlar canım. Ben hiç yaptırmadım ama doğumdan sonra ben de yaptırmayı düşünüyorum. Bende de böyle kararma oldu maalesef(((
Bsrkaya Sibeltkh lazer ancak bir tık açabilir onun harici illa ki kararma oluyor doğumdan sonra benimde olmuştu. Çok şaşırmıştım bu da mı yaniii dedim hatta kendime 😂 çatlak oluyor selülit oluyor kararma oluyor goguslerin sönüyorr vallahi birden çöküşe geçiyoruz yaa. 🥴
Sibeltkh She_angel limon falan asitli kullanmam da bikac kişi yazmış kremi bilemedim sorim dedim ama yazan yok
Sibeltkh Bsrkaya bedenimizde bir bebek büyütüp dünyaya getiriyoruz tabi degisimler oluyo inşallah düzeltebiliriz