bitterdelisi24 TombulHatun aslında biliyordum böyle oldugunu ama nedense olmaz düşüncesi vardı. demekki kazayla olanlwr böyle oluyo :)
TombulHatun bitterdelisi24 aynen öyle bende o yüzden bu işin kazası olmaz ihmalkarlık vardır diyorum büyük konuşuyorum başıma iş gelmese bari 😂😂😂
amimad MedavikPastam kayganlaştırıcı ile kullandığında sorun olduğunu düşünmüyorum ama tercihim ten tene 😂 ama pimpirikli bir kocayla o zor
Sevde_20 Hayatonemsemeyedegmez spiral kullan canım bende öyle korunuyorum ama spirale yönelecek gibiyim 😌
Yasak_elma Sevde_20 Extasia markası bilindik bi marka değil bizde terettüt ederek aldık ama bilindik markalardan hiçbi farkı yok.Şuan 100lüsü 127 lira hepsiburadadan aldık
Hllyldz TombulHatun bmde oyle trebdyoldan 100 lu olanlardan aliorm uygn fiyatli 100 tanesi 100 tl olanlardan extascy marka valla pahali markalara gerek yok is goruyo hemde saglam
TombulHatun Etipetito geri çekilme yapmıyorsnz ama değil mi 😂😂 ben güvenip taktıramıyorm ya bu kadar korkuya başıma bi iş gelmese bari bu çocuk konusunda 😂
Hllyldz TombulHatun yook ya 3 kutu aldm su zamana akdar 1 kere bile delinmedi digerleri hep para tuzagi
Etipetito TombulHatun Geri çekileceksem niye spiral taktın ozamN diyo geri çekilmeyi hiç sevmez hayatta en sevdiği şey korunmamak hajshajs😂😂
Etipetito TombulHatun Büyük konuşma mütevazı ol çocuk konusunda 😂😂 Olmaz doğurmam artık diyenlerin hepsi hamile kalıyor başta ben olmak üzere 😂😂
Great_Starfish TombulHatun 🤣🤣 ayyy asla istemem diye diye 2. Oldu 2. Den sonra aslaaa dedim 3. Oldu ki preze rağmen. Ama sonradan takıyorduk yanı o binde birlik ihtimal gerçekmiş🙃🙃 birde geçen bu prez ile rezil oluyorduk ya kıyıdan döndük☺🤣🤣
TombulHatun Etipetito ya Rabbim verirse başım gözüm üstüne ama şuan bilerek yapmayı düşünmüyorm Allah hepimizin gönlüne göre versin çok korkuyorm 😂
Etipetito TombulHatun Amin amin canım vala benimde 3 tane var diyorum Ya Rabbim büyük konuşmuyorum içimi sen biliyosun Bunları bana bağışla muhtaç olanlara ver diyorum hep😊