• +18
  • (Rahatsız olacaklar girmesin)Paranormal olay yaşayan varmı?🤨😈

Nilay öz annene ya da bacın varsa ya da arkadaşlarından biriyle bence çok zor değil hergün öyle yaşanmaz yaaa annemin evine gidiyorum dersin halerdsin hepsini😣

Zelihaaaa doru söluyorsun anemlere gidince annemle konuşub hall edeyim.neden bana musallat oluyorlari,kapanmadiqim için ola bilirmi.

Zelihaaaa benjm basima çok grldi canim.çok yasadim
    Ben hoca torunuyum bu arada) bana her zaman hoca torynusun o yuzddn hep boyle seyler yasiyorsun belki de bakici olcan dediler hahah😂😂😂😂ne bakicisi Allah askina diyorum.bu durum brni baya rahatsiz ediyor artik .

Aysu111 men seyid nevesiyyem xalam mamam bidefe baciciya gedibler menim üçün orda deyinlerki sizin sulalenizde seyid var mamamda deyibki he ata nenesi seyiddi,guya meni seyidlerin ruhu narahat edur.ale qurduqdan sonra yataqa düşecek qeder xedtelendim qorxu heyacan keçirdirdim her şey vahimeli gelirdi,yoldaşmin xalasi vardi hicabli o geldi dediki nolub niye aqlayirsan mende diyanmadan aqlayirdim ele bilirdim bu saniye ölecem kelmeyi şehadetimi dedim gözluyuremki ölecem amma olmedim,yoldaşmin xalasi başdadi mene dua oxumaqa elinde bedenimde gezdire gezdire dua oxuyur,eli sineme çatanda özumden bi ixtiyari qişqirmaqa başladim,sinra qurşun tökduler dua oxudular,sora hekime getdim hekim dedi güclü stres ve qorxu keçirdmisen,mamam baxiciya gedib baxtirdi baxici demişdi lenetlemeler toxunur,o aralar çox olurdu ele,teze ale qurduqum vaxtida olurdu.bidefesinde yene mamam baxiciya baxdirmişdi demişdilerki kimse gelinliy libasinin eteyine qurd yaqi vurublar,kimse dua yazdiribki uşaqim olmasin,sonra böyle şeyler olmadi uzun muddet ,arada bir olur.dunde yatarkan ayetul kursu duasini okudum yatdim.

Nilay amma birdefe yuxuda gelin geldiyim evden üç dene insan cildinde cin qovdum taki küçe qapisina kimi ondan sonra görmedim onlari.

Nilay valla ben senin yazdığını anlamadım 😅

Nilay çünkü yazdını anlamadık 😅 ben zaten yukarıya yazdım türkçe konuşun diye dimi

Nilay nedense bu hekayr mene tanis geldi.ele bildim ozum yazmisame can inanirsan😄
        Men nisanlandiģim gun bibim nisanlimin dislediyi yarı şakaladi mene getirdi.ki bunun da yarsini sen ye.biz terefde ele adet var .her neyse mende eslinde sokalad seven biri deyilem yeyen kimi basim agriuir hemise ta usagliqdan.bir teher yedim nese bildimki basim agrayacagda.axsam oldu getdiler.yatmaga giriedum basimdan bir agri tutdu gel goresen.neyse uzandim birde gordumki uje seher men catliyram ageidan gay ureyim bulanir gah nese ozumu pis hiss edirem.anama dedimki vezyetom pisdi belke sokalad vaxti gecnisdi ana.dediki seysen sen camaat durub sene ele sey getirecek? Sende olurda aysu.he dedim.ele tezece otyrmag istiryrdimki burnumnan qan acildi ozde nece paltar mitiller her yer qan oldu.qusmagim geldi sonra qusdum qan qusurdum.anam agliyirdi noldu sene qizim deye😔hekime getdik.hekim dediki sende bir problem yoxdu axi bala sen bura niye gelmisen.men gencede oxuyurdum onsda 2ci kursa kecmisdim kollecde.he demeli atam meni apardi genceye.men basladim yemek yememeye.heftelerle yemek bisirmedim.aldigim corek kiflenin dururdu orda men atirdim.hec ne yrmitdim.ancag stresten saqqqiz çeyneyiedim.bir gun kireçi yign anama deybki gel xelvetce bir gun bu wizin hereketlerine baxin gorun neler edir evde.ozimde bilmeden agla sigmaz gic guc seyler edirmisem deli kimi hereketler evde deli kimi gezmeler daha neler neler.mamam geldi.mamaya cay verdim.mamam icmedi dedi men gedirem 2 gyn sonra eve gel mutleq.eve getdimmsen deme o cayi basqa cur hereketlerle vermisemmis.emelli havaliymisam.baxici meni goren kimi dediki sene toxunr nese .
        BU MENE sokalad veren bibimin oglu meni sevirdu men ona yox dedim.sen deme ele bibim cadu edbmis mene.cadu etdiyi çayi da mene icirbmis .men yatawliq oldum.bedenim qirmizi qirmizi septi 3 ay yatdim.dediler ölüm duasi yazilib bu qiza.biz onu qirmaq ucun hara getmedik.

Aysu111 he caan indi necesen ale qurdun nişanlinla,nece insanlar vare bu heyatda Allahdan qorxmurlar.

Nilay he evlendjm canim
            Evlenmezdim olsaydim kaskı😔😔😔😔😔😔neler yasadim Allah bildi bide men.alinmadi ayrildiq 2 il evli qaldiq.3 ilde nisanliydiq.bi, bosandiq sora yoldasim rehmete getdi.😔indi tekem ailemle arkamdadilar sagolsunlar.cadunu edenin Allah belasini versin deyirem sadece.menj deli kimi seven qisqanan adam evlenen kimi deyisti ne sevdi nede yatagima uzandi.hey uzaxlaşdi.bilrdimki meni aldadir hemise anasina dedimki bunu mene qarsi cadu edibler.deyrdiki menim oglumda problem yoxeu heç kjm ona hec ne eleneyb get ozynde problem axtar 😂😂😂😂 esebden gulurem.Elenen adamun kim oldugunu texmini bilirem onsuz Allav belalarinu verecek insallah.menjm xosbextliyimi taleyimi usagimin atali illerini ellerinden aldilar.Belkede qismetdir ne deye bilerem?Ama cadu falanda az deyildi.men her seyu hiss edirem gorurem.mene hersey yuxu vasitesile çatdurilir.men ilk defedir ki bu sirrimi dedim 😄 bularin olacafini bilirdim ve sebr edirdim gozleyirdim herseyi.hamsi oldu hetta.sinaq imtahan sadece .

Aysu111 baqişda indi gördüm yazdiqini ,üzuldum yaşadiqlarina,inşallah her şey yaxşi olar senin çün,sene bunu edenlerinde Allah cezasin verecey hem bu dunyada hem obiri dunyada,heç kim bu dunyada etdiyinin qarşiliqni almadan gedmir,bes uşaqin var.

Aysu111 senin adina üzüldüm,bebişinde adina üzüldüm,inşallahki bundan sonraki heyatin gözel olsun,rebbim birce balani qorusun,xoş gunun göresen,öz ünün pis gunlerin yadinan çixsin..

4 gün sonra
                8 ay sonra

Aysu111 Sen onda 100% diigahda qalırsan o tərəfliyə teZ tez gəlir😄

Aks4511 kıığğz sen bunu bilmem ne kadar sonra niye tekrar gündeme cıkardın ben bir kere bisey okudum 2 ay tek uyuyamadım yatarken korkuyodum al işte şimdi de bunları merak ettim ama okumamam lazım ☹️🌸♥️