Arres hemen kötü düşünme bence, negatif negatifi çağırır. Eve giren cikan olmadiysa cocuğun yapmiştir. Bende buna benzer şeyler yaşadim, duvarda sarı sarı lekeler vardı, meğerse cocuklarim elma sürmüşler, sonra eşimde silmeye çalişmış ama leke kalmiş 😅 başka bi günde yatak odasinda ki duvar parlıyordu ve kaygan yapış yapış birsey olmuştu, yine cocuklar vazelin kutusunu hep duvara sürmüş, hatta yere parkeye bile sürmüşler, ayağim kayıp düşecektim az kalsin 😅 bir keresinde de eşim cocuklara vişneli meyve suyu vermiş, cocuklarda evin içinde geze geze içiyor tabi, ( ben bazen komşulara gidiyorum, cocuklara eşim evde bakarken 🤭 görmüyorum yani cocuklarin böyle şeyler yaptiklarini) neyse işte vişne suyu yerlere damlamiş, yatak odasinda koridorda salonda her yerde kırmızı kırmızi lekeler vardi, tabi ben bunlari sabah gördüm ,korktum tabi, eşimde hic görmemiş cocuklarin meyve suyu damlattıklarını, eşimde korkmuştu hatta, 😂 sonradan anladik meyve suyu olduğunu. Bir evde cocuk varsa o evde hersey olabilir 😅