TombulHatun ayy en tehlikeli zamanlar 😂 biz bütün pencerelere hatta balkona bile demir taktırdık, yoksa kilitle olacak iş değil, 😂 çekmecelere dolap kapaklarina çocuk kilidi alıp taktık ama hepsini söktüler cocuklar. Hatta cekmeceleri bile kırdılar, evdeki çoğu eşyam kırık dökük 😂😂 oğlumun yaptiklarini anlatsam ağzin açık kalir, benim oğlumda sabah kalkinca direk mutfaga gider, yumurta tava felan çikarir ocagin altini açar, yumurtasini kendi pişirir 🤣 neyseki kızım beni kaldiriyor, bende bazen mutfak kapisini kilitliyorum, hatta anahtari da sakliyorum. Sana tavsiyem kapı üzerinde asla anahtar bırakma, hatta kapılara sürgü hiç taktirma ,biz yaptik o hatayi, oğlum sürgüyü üzerime kapatti, oda da kilitli kaldim ben 😅 pencereden komşulara seslendim beni kurtarin diye, camlarda demirli nasil kurtulayim 🤣 neyseki dış kapıyı açabiliyor oğlum, zil çalinca kapıyı açtı, komşu gelip sürgüyü açmıstı, daha buna benzer neler yaşandi, kesinlikle tavsiye etmem o yüzden sürgü kilitleri, boyu yetişmez demeyin, sandalye yastik üzerine cikip herseyi yapiyorlar valla 😂