Sedaa mzgn benim eşimde de var şuan, hatta doktor sınırda demiş. Sınırı geçerse ameliyat olacak. Ama sadece ara sıra ağrı oluyor eşimde, onun haricinde hic bir sey yok.
Sevde_20 mzgn benimkide varikosel ameliyat önermiş dr ama bayadır ağrısı yok çok şükür şuan böyle bi sıkıntısı yok
lionmomma nnnai oluyor ama derecesine de bağlı. Doktor bize dedi ki zaten 1. Seviye gibi çocuğunuz da olmuş takip edelim sadece dedi. Yani biz varikoseli çocuktan sonra öğrendik
nnnai lionmomma kocam 2 aydir 2 tarafli oldu Hala cocuk yok ama ilac tedavi falanda oluyor gec olmasini istemiyorum 🥺 kac sure cekerki doktorda olur olur deyib gecistiriyor
burcu21 nnnai Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. Çocuk olmamasından dolayı kontrollere gidiyorduk. Eşimde varikosel çıktı ve olur ihtimali üzerine tek taraflı ameliyat oldu. 1 sene dolmasına 2 3 ay vardı hamile kaldım. Biraz zamana ihtiyaç var. Tabi o süre içinde sık sık en az 3 ayda bir tabiki sperm tahlili veriyordu. Değerleri düzelmesi haliyle çok önemli. Eşimin düzelmişti. Komşumun eşi de bu ameliyatı oldu. 1 seneyi geçti. Sperm kalitesi hala sınırın altındaymış yükselmemiş ve çocuğu henüz olmadı. Takipli kalın yani. Rabbim hayırlı zamanda kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah.
lionmomma nnnai onu bilemem ne yazık ki bizim denemelere başladığımızda 4 ay sonra olmuştu. Ama arkadaşımın eşinde de bu sorun vardı 6 senedir evliler ameliyat oldu ama henüz daha olmadı. Nasip kısmet sen ne zaman istersen olmuyor ne zaman hazır hissedersen Allah veriyor 🌸