Lisavera Kızlar eşim şuan uyuyor uyku sersemi beni seviyor musun dedim evet dedi. Beğeniyormusn dedim hayır dedi arkadaş olarak sewiyorum dedi ay nutkum tutuldu. 7 aydır evliyiz
Anne123 Lisavera Günaydın:) Uyku sersemi olduğu için öyle demiştir belki . Uyanınca tekrar sorarsınız.
Annesivekizi Lisavera gece eşim beni uyandırıp soru sorsa tekmeleyerek kovarım yine anlayışlı cevap vermiş😂😂😂
MedavikPastam Lisavera Adama uykudayken niye beni seviyormusun soruyorsunki😂😂 Bana uykudayken biri bişey sorsa küfür bile ederim. Sende boşver bı sarhoşun mektubu bide uyku serseminin mektubu okunmaz😂😂
bitterdelisi24 Lisavera evlenmeden önce kıyafetlerımı asla kardesıme vermezdim. orjınal ayakkabı almıstım uyku sersemi gelip izin istemiş tamam demişim 🤦🏽♀️😅 çokta ciddiye alma ya
Yasak_elma Lisavera Seni üzmek istemem ama insanlar bi sarhoşken bi uykuluyken sek, yani yalansız konuşurlarmış oldugu gibi söylüyorlarya ondan
buzdankalpler Yasak_elma ben de sana katılıyorum ne yazıkki. İnsan uykuluyken ne yalan söylesem diye düşünmüyo kafasında hesap yapmıyo neyse olduğu gibi söylüyo
Elif_can6 Lisavera eşim bu gün uyku sersemi bana çocuğun eli kapıya sıkıştı dedi, çocuk yanımda dedim yok benim elim sıkıştı dedi dedim kapı yok burda😀 yani adı üstünde sersemlik takmayın kafaya
Eskobar Lisavera belkide başka rüya görüyordu nerden biliyorsun kız nerden aklınıza geliyor şöyle şeyler yahu😂
eloko Benimki de senden nefret ediyorum demişti iki gün önce erken uyandırdım diye bugünde aşığım sana dedi sözlere çokta takılma 😂
Anne123 Lisavera dün akşam bende eşimden çok korktum sen kimsin git burda. Diye bağıyordum meselaa 😀 uyku sersemi herşey olabilir yahu.