• Astroloji
  • İlk postum🌸 Bana hoşgeldin hediyesi bi fal bakıverin gari😂

Üzerinizde nazar var aşırı miktarda bir dileğiniz var ama bu dileğin her neyse olması için çabalamıyorsunuz sevineceğiniz güzel bir haberiniz var bu haber drn sonra hediyeniz var ince yüzlü bir bayan var sizinle bağlantısı mecburi arkanızdan konuşuyor olup olmadık şeyler söylüyor bir erkek var orta boylarda göbekli sakalı bir erkekle tartışmanız var ama bu tartışmada ağzından çıkan dikkat etmen gerekli misafirleriniz var yakın zman içerisinde dedikodu için geliyro sadece içi fitne fesat birisi zaten içinizde bir dert var bir sıkıntınız var üstünüzden atmanıza zman var ama atacaksınız

Adak çıkmış kafanızı dolduran biri var konuşması o kadat içten geliyor ki bu yüzden siz inanmak güvenmek istiyorsunuz güvenmeyin derim ben

Böyle bıyıklı saçları seyrek mi desem kel mi desem bilemedim😀 güzel bir konuşma iyi bir haber alacaksınız ama ondan sonra ne oluyorsa tartışmaya dönüşüyor

kimkibu ayy kız nasıl bildin evet bi adağımız var ve bir türlü gerçekleştiremedik. Evet bir dileğim var aslında olması için çabalıyorum inşallah olur. Dediğin kişi ile de tartıştım sözlerime dikkat etmeye çalıştım ama ne kadar ettim bilmiyorum. Nazar desen aşırı var zaten daha iki gün önce hastanelik olduk nazardan valla çok iyi bakmışsın bee

kimkibu o haberden sonra ben mi hediye alcam birine yoksa bana mı hediye gelcek yani? O ince yüzlü kadın kaynanam hiç sevmez beni ama mecburi görüşüyor işte. Evime gelecek kişi de yarın bi arkadaşım gelecek odur heralde gerçi bu aralar hep misafirim var ama

kimkibu allah allah kim bu acaba biri bir konuda bana söz verdi beni güvendirdi baya o mu acaba

kimkibu ayy bu kim ki acaba hiç bilemedim bunu eniştem olabilir gerçi geçen normal konuşurken ben sinirlendim bianda tartışmaya başladık salakla😂

Kim olduklarını bilemiyecem ama genelde kime baktıysam çıkar önceleri ücretli bakıyordum zaten sonradan yapmadım artık

Ben söyleyeceğim söyledim tedbiri sizden artık🙃😊

Sananebeslk91026 biri hediye alacak He birde çok yakın bir zman içerisinde bir sıkıntı atlatacaksınız ama konusu ne kimle görünmüyor ama ağlamaklı geçecek

4 gün sonra