Hayatonemsemeyedegmez yani mantıklı gibi geldi🤦🏽♀️😂😂🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Pozisyon meselesii. !!🔥💅
Cleopatra bana mı sarmaya çalışmış ruh hastası
buzdankalpler Yazısı silinmiş sana yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam
Sevde_20 yaa gerçektenmi aynı benimkii gibii🤭🤔
Cleopatra aşko olay ne
- Düzenlendi
Hayatonemsemeyedegmez Anarsak gelir şimdi😅 eltisi ikiz çocuğa hamileymiş kendi de ikiz çocuk yapmak istiyordu, kıskanma dedik diye hakaretler havada uçuştu,Hızını alamayıp buraya geldi hakaret ettiği bi kullanıcının konuyla alakasız yorumuna iğrenç seyler yazdığı için yorumda bulunmuştum😊
Cleopatra ruh hastası işte 😂😂😂
Hayatonemsemeyedegmez gerekli bence arada bakılmalı seks heyecanlı tutkulu olmalı monoton vir görev değil
buzdankalpler Çirkefe bağladı gitti ,dilek tutalım bir yıldız daha kaydı😅😂
Sevde_20 Bugun baya şey öğrendim burdan vajinal orgazmı akşam deneyeyim dedim adam boşaldı 10. Dakikada 😂😂 Ben yangınlarda tabi şimdi yarın akşamı bekleyecez mecbur 😀 o srada bi iki taktik versen fena olmaz 😂
fistiklicikolata kucağına çık cowgirl yap önce sen bosal bence sonra o hmm bomba olanı söylüyorum oral yaparken göğüslerimi onun tasaklarina yasliyorum yani iyice degdiriyorum o da memelerimle oynuyor ozlellikle uçlarıyla ben o sırada onun alt bacağına önümü hafifce surterek boşalıyorum bu çok doyurucu geliyor bana tatmin oluyorum o da zevkten dört köşe tabii adam inliyor biz zaten inliyoruz marifet adamı inletmekte 🤭🔥💋👅