Bsrkaya Merhabaaa kızlarr Nasılsınız nasıl gidiyorr ? Yaaa benim hep iç cekisliğim vardır büyük göğüslülerree 🙈 Allah’ım nasıl büyüttünuz siz o göğüsleri bana da formül veriiinn 😅 yaaa bazı zayıfların bile öyle bir göğsü var ki ‘Kız bu zayifcacik kızdan nasıl nerden oluşmuş bu et parçası diyorumm’ görsen yok dersin amaa bayaaa maşallahı varrr 😂 benim işte yokkkk 🙈 zayıflıktan yaniii minicicikkk 🤭 allahimm şimdi hamileyim belki büyür dicem ama büyümüyor gerisi geri çekiliyor yine küçülüyor yanii buz masajı falan diyorlar nasill oluyor o masaj yapıp da faydasını gören oldu mu 🤔 vallahiii buyutmem lazımm bunları 😅 ama bende baya büyük istiyorummmm o kadar buyutemem kesiinn 😂 ya da kilo mu almam lazim et oraya gitsin benim ne yapmam lazımmm fikir verin banaaaa 😚
MedavikPastam Bsrkaya Masaj falan boş, sadece estetik ile öyle büyür güzel olur😁 büyük memeler sadece yatakta güzel be kuzum, öyle günlük hayatta zor oluyor, sütyen bulamıyorsun, bulduklarında yanlardan pörtlüyor😃
Ecivicivokke Bsrkaya bebişim hayallerini kırmak istemem ama hamilelikte ve emzirmede buyusede sonrasında keşke eski halinde olsaydı dedirtiyor 😢😢 benim de küçüktü hamilelikte çatladı büyürken sonrasında şimdi hem çatlak hem sarkık 😢😭
Buzlulimonatam Bsrkaya valla benim de hep öyle aslında küçük değil orta büyüklükte ama daha büyük olsun istiyorum göz doyursun ama kendi gözüme eşim için değil dolgu yaptırıcam kesinlikle kararlıyım şöyle gecelikte elbisede dolu dokur dursun istiyorum 🥲😍
Bsrkaya MedavikPastam aayyy vallahii bilmiyorumm yaa çok istiyorumm 🙈😂 kizz vardır belki bir formülü yaaa 😂
Buzlulimonatam MedavikPastam kıızzz deme öyle büyük olsun da varsın sütyen bulamayalım bizde takmayız hem ne demişler yiğidin malı meydanda olur 😂😂
MedavikPastam Bsrkaya squatlar ile dikleştiğini duymuştum ama onu da aylarla düzenli ve doğru bi şekilde yapman lazım sonuç vermesi için. 😁
Bsrkaya Ecivicivokke kızzz göğüs insana kendisini kadınsı hisssettiriyorrrr 😂 sarkık markkik var mi varr olmayan işte boylee mazlum mazlum kalıyor 😂 mesela kız gibi görünüyorsun göğüs yok ya kadınsı durmuyorsun 😂
kimkibu Buzlulimonatam güzelim vücutta gereksiz bir ağırlık veriyor südyen bulamıyorsun kendi zevkine göre istediğin ustler göğüs kısmında çok dar olduğundan dolayı istediğin elbiseye giremiyorsun vb şeyler işte ben hiç memnun değilim şu an bebeğim olmasaydı ve ilerde tekrar bebeğim olmasını istemeseydim kessinlikle küçültürdüm🤣
TombulHatun Bsrkaya ben kendimi bildim bileli büyük gögülerim 3 sınıfta yarım atlet takmaya başlamıştm o kadar zor ki masaya oturtup çalışıyorm mutfakta iş yaptıpımda tşörtülün sadece gögüs kısmı ıslanıyor ve sırt ağrısından ölüyorm hiç.özenme hiç 😂😂
Bsrkaya TombulHatun kızzzz nasıl büyüttn onları formülü ne Allah askinaa 😂 yarısını bana versene yaaa 🙈
Buzlulimonatam kimkibu aa evet ama şimdi düşündüm de gerçekten can sıkıcı oluyor ama ben en azından biraz toparlamak istiyorum dik dursunlar azıcıkta dolgun hani çokça büyük değil 🥲😍
Deli-hatun Bsrkaya yani şimdi büyük göğüslü biri olarak keşke benimde göğüslerim küçük olaaydi diyorum canımcım. Küçük göğüs zor olduğu kadar büyük göğüs emin ol dahada zor üstte bı arkadaş buyik göğüs yatakta güzel oluyo demiş😂 kesinlikle katılıyorum onun haricinde yine arkadaşım dedigi gibi göğüs ölçüne göre sütyen bulamiyosun aldığın zaman bide kenarlardan üstlerden pörtleme yapıyo evde bişey değil ama dışarı çıktığında veya evine biri geldiğinde o da zor oluyo tabi sırt ağrısı da cabası. Bu arada göğüslerin kaç beden kızım çok küçük demişsin 75′den de mi küçük
Ecivicivokke Bsrkaya yavrum öyle ama şimdi de ilişkide falan sütyeni çıkarmak istemiyorum açıkçası he benimki de küçüktü ve emziremedim o yüzden çok sarkmadi ama o bile rahatsız etti
Deli-hatun Bsrkaya göğüs büyütücü kremler falan var ama ne kadar etkilidir bilemem ama ırsi de olabilir büyük küçük. Mesela benim annemin göğüsleri öyle büyük değil küçükte değil tam normal ama ben babam tarafına çekmişim göğüs konusunda babam tarafının kadınlarının çoğunun göğsü büyük