Evliliği bir cümle ile özetlemek gerekirse neler dersiniz?
Evlilik deyince
Tatlı ve zor😅
peline bekarlik sultanlikmis 🙈
OzlemCanCeylan aynennnnnn😒
Evlilik sadece adamla değil tüm sülale ile evlenmektir 😂😂😂
Mevsimlerden_sonbahar Malesef😑
Sevgili oldugun adamla evlendikten sonraki adam aynıysa çok şanslısın. Sonra değişiyorsa şanssız bir evlilik.
Kim ne derse desin sen aldırma canım evlenmek çok sorumluluk gerektiren bişey evet kötü yanlarıda var ama çok iyi yanlarıda var bigün illa ki evleniceksin ha erken ha geç farketmez evde durucak değilsinya bazen dersin ki keşke evlenmeseydim ama bazende iyi ki evlenmişim diceksin hele ki dünyanıza bide bi melek katılıyosa en büyük aşkı ne kocanda ne anan babanda bulamazsın ben eşimle tartıştığımda diyorum aklıma ediyim niye evlendim özelliklede seninle niye diyorum ama sonrasında hemen aklıma düşüyo evlenmeseydim bi çocuğum olmucaktı ve ben aslında en büyük aşkı en güzel mutluluğu yaşayamıcaktım iyi ki evlenmişim ve iyi ki eşimden bi oğlum olmuş darısı tüm isteyenlere ve bu güzelliği Rabbim herkese yaşatsın 🤲🏻😍
Herkese göre değişir, kimine göre zor yanları daha çoktur evlilikte, kimine göre iyi yanları, 3 yıl olacak evliliğim, çocuk istemiyoruz hala çünkü ilk gün ki gibiyiz, ev işlerinde bile herşeye yardım eder eşim bana, herkes kendi fikrini yazar tabi ki ama, burdan okuyupta kimse fikir sahibi olmasın çünkü herkese göre değişir.
Kişiden kişiye degisir ama maalesef cogunlukta durum parlak degil. İki farkli ailese yetismis, iki farkli goruste, iki farkli huyda, iki farkli yasantidan gelen iki insanin ayni evde yasamaya calismasi. İnsanlar birbirlerini tolare edebildikleri kadar, karsilikli kusurlarini goremedikleri kadar birlikteler. Gormeye basladiklarinda ise sonuc husran.