Selam kızlar 2 gün önce doğum yaptım çocuğumu hemen benimsedim çok seviyorum onu ama ona bakınca hep ağlıyorum ya ona bişey olursa diye bu normal mi benim gibi olan oldu mu nasıl geçecek
Lahusa
Hello33 taze anniş geçicek bu durum , ah ah çok yaşadım bu durumu o yüzden merak etme lohusalığın tadını çıkar 🙂💐 Allah analı babalı büyütsün 🌿
Ask_hosmus ben anormal değilim yani
Hello33 okurken ben agladım dogum yaptıgım gun aklıma geldi asıl ben anormelim :)) senin ki çok çok normal canım benim
O kadar normal ki 😌 yüzüne bakıp bakıp içli içli ağlıyodum. Ben sensiz naparım, ben seni çok bekledim annecim, sana çok iyi bakıcam, acaba sana yetebilecekmiyim ve daha niceleri… Bunları söyleyip söyleyip hüngür hüngür ağlıyodum zamanla geçiyo meram etme. Rabbim anali babalı büyütsün inşallah. Allah evlatlarımızı bize, bizleride onlara bağışlasın 🥰
momandbbabyy resmen kendi cümlelerimi okudum sanki o kadar mahsum ki Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun çok güzel bir his
bitterdelisi24 ay canım benim kalbin güzel senin
Hello33 seninde öyle ondan bu merhamet düşünce😍🥰 annelik bambaşka birşey öpe öpe doyamıyorsun diimi bal sanki:)
Hello33 Çok normal bir durum. Uyurken Allah göstermesin yanımdan ayırırsam bebeğime bir şey olur yada ben ölürüm korkusu ile ağladığım için eşim, kızım ve ben üç kişi beraber uyuduk 😄 Kızım zaten kısa sürede böyle yapışık uyumaya alıştığı için beşiğinde hiç uyumadı. Bu duygusallık geçtikten sonra ise daha yeni mantıklı düşünmeye başlayarak ayrı uyutmaya çalışmak istedim lakin artık çok geçti. İki yaşını geçik 26 aylıkken anca ayrılabildik. 🥲
O sebeple anneliğin verdiği duygu selinden ötürü sizin de benim gibi yapmamanızı yaşamış biri olarak öneririm. Kendi yatağında uyurken de bir şey olmuyormuş Allahın izniyle ☺️
bitterdelisi24 evet ağzının içi o kadar güzle kokuyor ki heryeri çok güzel kokuyor 3 gündür dünyada daha yıkamadık ama dünyanın en güzel kokusu koyamıyorum öpmeye
zarifhanim bende aynı düşüncelerdeyim doğumdan önce doğumda ölürsem çocuğumu görmezsem diye ağlıyordum şimdi doğdu bu çıktı başıma