HurremSultan kimkibu evet ya çok kırgınım aslında ama Biraz iyi davranınca geçiyor bütün kırgınlığım 🥺🤍
HurremSultan kimkibu ayyy gözü olanın gözü çıksın beeeee bu F harfi bas harfi mi yoksa isminin içinde mi var asko
HurremSultan kimkibu İstanbuldayım canım hataya da gitmek istiyoruz İzmire de İstanbul içinde de gitmek istediğimiz yerler var bir türlü karar veremiyoruz kesin o çıkmıştır 😂😂
HurremSultan TombulHatun kocam mi var asko zaten bir hastayım sormaya boğazlarım sis etlerim acıyor burnum su gibiiii ben ölemm
TombulHatun HurremSultan oy oy geçmiş olsun bu mevsim de aman dikkat terliyoruz hasta olmaya tam meyilli zamanlar
kimkibu HurremSultan Ben gördüklerimi söyledim ama canîm şunu diyim kafanda çok boş cannot sıktığın konular var
aykirikadin Bende baktım,ama güzel şeyler çıkacak diye görüyorum..dikkat et o kocan seni ihmal ediyor görüyorum..😂
HurremSultan TombulHatun kanki sıcak sıcak bak şuan kapalı mesela hava serinledi biraz ama rüyamda çikolata yiyordum öyle canım çekti kii inanamadssinnnn kocam uyansın da bana çikolatalı gofret alsın😁😁🤤🤤🤤🤤🍭