Varmıydı sizde utanmalar😅
Ben kendimden bahsedeyim gelinliğin ipini düğüm düğüm yaptılar 😀 gelinliğin ipini açana kadar adam içinden küfürler ediyordu ama belli etmiyordu 😅
Gelinlik çıktı Bi utanma var Bi utanma var bende 😅 saf gibi kaldım 😬
Çok acıyacağını çok kanama geleceğini söyleyen çevrem beni korkuttu öyle Bi acıma olmadı ve kanama öyle çokta degldi çok azdı yani..
Evlendiğimizin ilk gecesi nasıldı?
- Düzenlendi
1prens_annesii valla ilk gecemiz değildi biz nikahtan sonra işi pişirdik. Ama adama sorsan ilk defa ten tene değecek sanki bi bırakmadı saçımı açayım, makyajımı çıkarayım 😂. Azgın bir teke gibiydi lalslakaka
Ha nikahtan sonraki geceyi sorarsanda çok rahattı ister istemez biraz utanma oldu, sabah ben naptım kafasına girdim ama çıktım hemen kakakaka. Zaten ikimizde hafif alkollüydük iyide oldu yoksa imkansız giremezdi akakakkskakaka
1prens_annesii bizimki gece değil gündüzdü asjkhaskh🤣 nikahtan sonra oynaşma çok olmuştu öyle utanma çok olmadı ama düğün gündüzdü bizim ve davullu düğündü ikindin düğün bitti o zaman kaynana gille altlı üstlü oturuyorduk eve çıktık eşimin şehir dışından gelen arkadaşı ve eşi bizi bekliyordu aşağıda onları hava alanına götürüp bizde gezecek yemek yiyip öyle dönecektik eve çıktık evin merdivenleri de bi tuhaf gelinlikle in çık zor olacak diye üzerimizi değiştirecektik eşim dayanamadı 🤣🤣🤣 millet aşağıda bizi bekliyor biz yukarda fiki fiki 😂😂
mavihuylu ha ha 🤣🤣
Bizim düğünümüz 31 temmuzdu nikahımız 16 Haziran’da oldu biz ne yaptıysak kendi evimizde düğnden önce yaptık😂 ama düğün günü bi başkaydı adam sanki ilk kez ilişkiye gircek gibi heyecanlanıp gelinliğin ipini çıkarmamaıştı sonunda kestik sonra saçımı açıp güzel bi duş aldım yemek yedik sonra sabaha kadar yatakta halay çektik😂😂
1prens_annesii Maşallah herkesin düğün gecesi balayı gibi geçmiş.
Biz düğün gecesi yapamadık bisey evde misafirler vardı gece yarısı. Ertesi gün herkes dışardayken gece duş alıp başladık. Benim ilk gecem olduğu için zevkten çok ağrı hissetmiştim, biraz kanamalı geçmişti o yüzden devam ettiremedik. Sarılıp uyuduk, pekte romantic değildi😂 Ama ondan sonraki günler çok ateşliydi fkkfkd
Bizim düğün gecesi olmadı çünkü biz balayında istemistik 🤗 o kadar balayı tuttuk birgun sonrası yola çıktık 2. Gün akşamı oldu Kapadokya da balayı süslerlee ve benimkisi de bekledi beniii çok anlayışlıydı 🧡 ben biraz korkuyordum, bizim balayı çok romantikti. Belkide ondandır hiç acı hissetmedim bayaa gevsedim on sevisme çok uzun oldu zaten 1.5 saat jakuzide aşk tazeledikk, suda gevsedim iyice galiba hiç acı hissetmedim 🙏çok güzel bir geceydiii 🌙
Bilerek adet tarihime getiren ben skfkfk balayına gittik orada çamaşırla sürtme yaşadık hep o şekilde boşaldı eşim. Tabi benim de en sevdiğimdi dlfkfk. Eve geldik artık gusül alıp başlama zamanı gelmişti. Yok girmiyor, ölüyorum kıvranıyorum. Eşimin ayrı benim ayrı canım acıyor. Bu arada sürtme yaparken hafif kan gelmişti adetten ayrı olarak. Sonrasında evde ilişkiye girdiğimizde hiç gelmedi doktora va gittim. Vajinusmus dendi. Yağlar kremler derken bir ay o korkuyla geçti. Hala daha yağsız ilişkiye giremem, girmiyor yani içeri ne kadar da ön sevişme yapsak olmuyor. İkinci senemizdeyiz ve hala daha ilk giriş zorlayıcı olur benim için. 9 aylık hamileyim şuan ve normal doğum olacak, belki biraz da olsa genişler diye ümit ediyoruz. Bi benim böyle sanırım ilk gecem 🥲
1prens_annesii valla gecesine otele geçtik korkudan öldüm eşim namaz kıldı daha sonra gelinliğimi çözdü 12 de otele gittik sabah hallettik o işi ben annemi istiyom diye ağlıyordum çünkü 🤣🤣 acıdı mı acımadı mı hatırlamıyorum ya korkudan
- Düzenlendi
1prens_annesii bizim duggn gündüzdu ztn dugun değil kuranliydi akşam 5 gibi bitti kaynanamlara gittik dini nikahimizi kıydı arkadaşı orda ztn eşim imam arkdaslarida imam 🤣🤣 kayannam yemek vs koymuş onları aldık bizi amcamlar bıraktı tyzem yengem kız kardeşim evde gelinliği onlar çıkardı gelinlik İstanbul’dan kiralıktı giderken götürdüler onlarla vedalaştık ağladım vs hahhaha . Sonra biz kaldık baş başa eşim beni öptü tsk vs etti sonra oturduk para saydık hahahah takilarimizi. Duş aldık Namaz kildik yemek yedik uzandık tam telefon çaldı kaynımlar anantar bırakmaya geldiler gittiler yarıda kaldı bizim ki soyunmadan neyse gittiler akşam oldu denedik olmadı tabi tam 3 ayın sonunda biz o işi hallettik yani 🤣🤣🤣 en son kas gevşetici aldım oldu eşim sabırlı Allah’tan da bekledi 3 ay sabırla ya kıyamam her seferinde agliyodum kivraniyodum bı titreme hahahah
elifygt ilk gece para saymak ne bilem 🤣 iyiymiş
1prens_annesii öyle deme bizde para saymıştık hatta kimin zarfından kaç para çıktığını not almıştm sonra anneme söylemek için 😂
1prens_annesii para daha önemli aşko fik fik her zaman var
MedavikPastam aynen öyle iyi siz glne aldınız bana hiç vermediler 🤣
TombulHatun kız iyi valla bizimkiler bana göstermedi ki, 🤣
1prens_annesii biz eşimle 2 muhasebeci çatlardık hasılatı öğrenmeden yatamazdık 😂 gece saydık yetmedi sabah balayına giderken kaynanama bırakmadan tekrar saydık 😂 zaten gece de şey edememiştik ben korkmuştm ağlamıştm sabaha hallettik onu da 😂
İlk gece korkudan ağlamıştım ve yapmamıştık,ikinci gece de aynısını yaptım😂eşim sakinleştirdi beni yapalm dedim bende ama çok acıdı ve tam yırtıldığı anda eşim boşaldi ondan sora tekrar bi ağlama bikaç gün yapmadık amcamda da düğün var herkes bana o gözle bakıyo gibi içimden de yapmadım daha bilmiyorum demek geçiyo neyse balayına gittik orda çok ateşli geçti ondam sonrası da hep🔥🔥🔥🔥🔥
1prens_annesii ilk gecesi evlenmeden önce olan ben xvnsxjx ama evlendiğimiz ilk gece eşimin sabaha kadar uyanıp uyanıp birdaha yapmasi😂😂 6 7 olmuştur heralde ahahhahah
HurremSultan ohaa aksmkakskakaa benim adam bayıldı direkt yoruldu heralde garip düğüne davetli gibi gelip iki oynayınca alsmakskaks. Ben duşa gidiyorum bekle uyuma diyip duştan çıktıktan sonra ossura ossura uyuduğunu görünce o gece boşamak istedim amakaksmanaj
zirabenisizdelirttiniz kız ben kaçtım 😂😂😂 o yuzden yorulmadı adam bütün enerjisini benden çıkardı zaten evlenmeden önce de buluştuğumuzda hiç Bi seferde bırakmazdı 3 4 oluyordu her seferinde😂😂🔥 evlendigimiz ilk gece ya tam uykuya dalıyorum bakıyorum üstümde biri xgxjshx tam uyuycam bakıyorum üstümde dedim yeter ya bende insanım sabah kalktım bacaklarım tutmuyor artık 😁😂😂😂