Merhaba kızlar sizden ricam lütfen kırmadan düşüncelerinizi söylemeniz. Benim eşimle aramda 14 yaş var ve biz severek evlendik. Evlendiğimizde ben bakire değildim. Evlendiğim günden beri bunu başıma kalkıyor bilerek evlendi en ufak birşey de yüzüme vuruyor bir defa yeni doğum yaptığımda annem bizde kalıyordu ve benimle ilgilenmediği için tartıştığımızda anneme benim hakkımda daha önce evliydi başkasıyla gibi beni rencide edecek üzecek çok teşebbüslerde bulundu. Bu sene 2. Yılımız 1 yaşında oğlumuz var ne istediysek rabbim hemen verdi evlat istedik oldu yani maddi ve evlat konusunda sorun yaşamadık yurtdışında yaşıyoruz ve ben aileme uzak olduğum halde sürekli aileme düşman gözüyle bakıp aileme kötü kötü şeyler söylüyor yüzlerine değil ama bana söylüyor. Geçen gün annesi eşimden bayağı para istemiş sürekli de ister başka çocukları da var ama genellikle bizden ister. Sonra eşimin halası oğlunu yurtdışına gönderecekmiş ona yardım edecek ona para veriyor ve bizim hiç yatırımımız olmadığı için ben vermem dedim o veririm dedi yine kavga ediyoruz durumumuz çok da iyi değil ona buna yardım edecek kadar yani hiç yatırımımız yok. Lafı daha fazla uzatmadan artık her konuda laf ayrılığa geliyor ve benim yurtdışında kimsem yok sırf onun için oradayım aramızda eski sevgi de kalmadı ne yapmalıyım