Slaedz06 Kızlaaar vajinal ultrasondan çok korkarım yani vajinam dar olduğu için doktor kanata kanata sokmuşluğu bile var o aleti 🥺 ondan dolayı spiral bile taktıramıyorum nasıl takılıyor taktıranlae bana bi net şekilde anlatabilir mi ona göre gitcem😂😂
She_angel Slaedz06 vajinan darsa takmıyorlar Ve dar olan vajina çok ağrıyor kendimden biliyorum denemeye kalktılar aşırı ağrı yaptı sonunda takamadılar
HurremSultan Slaedz06 benimki dar değil gzshxkx ama hemen doğum sonrası taktordigim için çok zorlandı doktor. Takamadi birini çöpe qtti hatta tekrar tekrar denedi birdaha asla taktirmiycam zaten bana da yaramadı cikarttiricam
Maysa Boru gibi kiskacli şey var onu sokuyor sonra spiral takma işlemi yapıyor . Ben taktiramadim kürtaj oldum onda bile öldum ya . Ama en iyi özel hastaneler anlayışlı oluyor devlet korkunc
HurremSultan Sevde_20 aşırı janama ve ağrı yapıyor qra kanama yapıyor doktor 2 ay yine bekleyelim ama böyle olmaz dedi galiba beklemiycem
HurremSultan Sevde_20 cikaricam ya Allahin belası birsey bu t spiral hormonlu takakmam sana yasin küçük dedi.doktor kaldık ilaca