Off kaziycam kökünden o olucak havlumu 2 kerede bir yıkıyorum yani ondan mı diye düşünüyorum kupkuru ve temiz neden ondan olsun çıkıp taramaya başlarken geliyor o nem rutubet kokusu neden oluyor Bi akil verin😮‍💨2 kere sabun 2 kere şampuan yapıyorum yok onların kokusu gelmiyor bu iğrenç koku geliyor burnuma eşime söylüyorum öyle kokmuyor diyor

Cicilibicili sana koku geliyorsa eşine de gelmeli, ama eşin yok diyormuş. Islakken mi kokluyorsun, saçın kuruyken felan hiç şampuan kokmuyor mu. Arkadaşında dediği gibi psikolojik olabilir. Ya da saç derinde bi sorun vardır.

bitterdelisi24 temizlenmiş hissini alamıyorum öbür türlü daha doğrusu alamiyordum şimdi hiç alamıyorum bu koku sayesinde, sabun ev yapımı sabun ama bilemem ne kadar doğal 😂

Cicilibicili yani canım bilemiyorum, sen kokuyor diyorsun ama eşin kokmuyor diyormuş. Koksa kokuyor der heralde eşin 😀 yani şampuan sabun kokusu birbirine karışmış olabilir, belki sabun kokuyordur ama sen rutubet gibi algılıyorsundur. Birde her gün mü duş alıyorsun? Biraz ara ver bakalim 2-3 gün duş alma, sonra 2 kere şampuanlaman yeterli bence. Saç kremi de kullanabilirsin. Bir insanın saçı neden rutubet kokarki anlayamadim bende valla.

Cicilibicili Sabundan olabilir mi? Yani ıslak kalıyorsa belki banyoda oluşan nemden size öyle bir koku veriyordur. Saçın kendiliğinden küf kokması mümkün bir şey değil. Sabun şampuan havlu bunlardan biri yapar. Bunu da anca onları değiştirerek anlayabilirsiniz. Yada saçınız ıslakken bu kokuyu belki çeşme suyundan kaynaklı alıyorsunuzdur. Hani hamam sularından da tuhaf bir koku alırız ya. Kurutunca fönleyince de kokmaya devam mı ediyor?

Cicilibicili eğer saçın yandıysa düşkeştirme aonrası va yıkayınca kokabimir birde ıslak haliyle değil şampuan yap krem sür yıka eski penye bi tişörtle kurula bakım kremi sür durulanmayan sonra kurula ama tam kusurum koku falan kalmaz ıslak saç havlu içinde biraz beklerse havada sıcak malum koku oluşabilir ama geçer o🥰

Cicilibicili saçını kurutacağın zaman ya Morfoseun saç spreyi var bikaç fıs sık bi sonraki duşa kadar süt gibi koksun saçın mis gibi temiz bi koku veriyor saça

Cicilibicili kurutma makineni temizle içinde toz kir birikmiş o tozlar saçına dökülüyor makineyi çalıştırnca. Benimki de öyleydi saçlarım kirli halı gibi kokuyordu meğerse makinemin içine kir birikmiş. Şu arkasında delikli yeri var ya hava alan yer orayı aç eski diş fırcası ile içini temizle ama su falan değdirme.