TombulHatun memelerin bizi rahat bırakmaz 😀😀😀
Peride buluşma postu 🍀💜
1prens_annesii 1 milyon verseler yine gelmem hdhdhxhx
HurremSultan Zaten sen hiç gelme bacım 😂😂😂
TombulHatun 😂😂😂😂Böyle oturuyoruz masada sen geliyosun karşıdan bizde diyoruz ki tombulhatun değil mi gelen 🤣🤣🤣🤣🤣
Busra72 Onun rahat bırakmayacağı tek kişi kocam size zararı dokunmaz 😂😂😂
Etipetito gelip masaya oturturum hepiniz anlarsnz kim olduğumu 😂😂😂
HurremSultan kız 1 milyona gelinmez mi ben boynuma Tombulhatun yazar gelirim 😂😂😂😂
TombulHatun 🤣🤣🤣🤣🤣
TombulHatun hahaah oh içim rahat etti bak şimdi 😀😀😀
TombulHatun Vala gelip masaya oturursa ona her. Baktığımda bugüne kadar burda yazdığı bütün fantezileri tek tek geçer aklımdan 😂😂😂
Etipetito ona da yer ayırtmamız lazım ayrı bir kişilik 😂 belki de bilmeden birbirimizi yollarda görüyoruz he aynı ildekiler 😂
TombulHatun yolu bilmemede ben hamileyken momda çok takılıyodum diyarbakırlı çok kişi vardı ne zaman hastaneye gitsem hamilelere bakar acaba mom kullanıyorlar mi kullanıyorlarsa adları ne fln içimden geçiriyodum😂
Etipetito Ben sürekli dışarlarda gezdiğim için otobüste filan biri yanıma otursa foruma girsem acaba biliyorlar mı onlarda peride de mi diye düşünürüm 😂😂
TombulHatun Hepimiz öyle düşünür olduk bi şekilde 😃
TombulHatun Bundan sonra dışarda tombul memeli hatun görürsem sen sanıcam 😁
TombulHatun ben gelmem xhshxjxn 1 milyona ev bile alamıyorsun 1 trilyona gelirim ama😂😂😂
MedavikPastam ben görürsem tanırım ahahahha oda beni tanır
MedavikPastam dışarıda o kadar tombul görünmez ama ona göre giyinirim her memeliyi ben sanma yani 😁😁
HurremSultan havadan 1 milyon vermişler niye kabul etmeyelim sonuçta şuan yok elimizde kaybedecek birşey yok 😃😃
TombulHatun ahaHa ben gelmem eşim burayı bilirse zaten kocadan da olurum