hayalet15 aldatıldım mı beni mi onla aldatmış bilemiyorum 😂 2 yıllık ilişkimdi ciddi düşünüyordu benden büyğktğ 7 yaş sonra bende bundan şüpheleniyordum aldattıgına dair bu ısrarcı tabi ailene söyle artık ciddileşelim vs baskı var bende habire dua ediyorum rabbim bişey varsa çıkart önüme diye sonra tak bi mesaj kızın biri fotoları bir attı bana 3 yıldır sevgililermiş başka şehirde kız o yğzden anlaşılmamış sonra ben bastım Tokatı ayrıldım tabi küçüğüm ve ilk birlikteligimi onla yaşadım beni tehdit ediyor ailene derim benle yattın Evlenecem o yalan söylüyor vs dedim sktir git kime ne dersen de ben senle yapamam artık vs diye not ; ( şuan evliyim ve evlendigim kişiyle eski sevgilim aynı şehirdeyiz ve hiç karşılaşmadık ben tabi eşime de sevgiliyken söylemiştim birlikte oldugumu oda zaten bunu söylemene grek yok yaşı senden büyğk birinin normal sevgili olacagını düşünmedim dedi bu konuyu kapat birdaha açma dedi o gğndğr asla açmaz saolsun) yani güzel aldatılmışım gerçi o kızı benle aldatmış ay öyle 😂