Bir buçuk yıllık evliyim.İlk defa bu ay korunmadık.Çocuk istiyoruz.Yumurtlama dönemine dikkat ederek bilinçli bir şekilde ilişki yaşadık.iki gündür midem bulandı biraz.Adetime şu an 4 gün var ve olacakmış gibi sancım var hamile olsaydım olmaz mıydı bu sancı yoksa hamilelikte bu ağrı oluyor mu kasık ağrısı oluyor diye biliyorum ama bu sancı gibi ??

Hamile olduğumu öğrendiğim günün sabahı aşırı karın ağrım vardı dedim kesin regl oldum kalktım baktım bieşy yok sıvı bi akıntı var onu da idrar yolu enfeksiyonu sandım bende çocukluktan beri var geçmiyo Sonra arkdaşım aklıma düşürdü bi test yap belki hamilesindir dedi içime kurt düştü akşamına test yaptım çift çizgi çıktı ama mide bulantısı öyle erken başlamıyo 6./7. Haftalarda başlıyo hiçbir şey yedirmez hale düşürüyo seni ama erken gebelik testi yapabilirsinde onlar da yanlış çıkma payı yüksek bence reglının gecikmesini bekle 2 gün gecikirse hastaneye kan ver betana baktır bide ben reglımdan sonra ilişkiye girdim yani bittiği gün ve öyle hamile kaldım dene istersen

Slaedz06 adet olucam diye üzüldüm ama sendede olmuşsa belki bi ihtimal hamileyimdir.Ben kendimi unutlandırmak istemiyorum dediğin gibi adetimin gecikmesine bakacağım ona göre kan testi yaptırırım.Biraz rahatladım saol 🙏🏻🙏🏻

Slaedz06 benimde komşum hamileliğini öğrenmeden önceki iki gün kusma yaşamıştı sonra öğrendi.İnsandan insana değişiyordur belki

Ddimassh yerleşme agrısı deriz canım genelde ve adet sancısına çok benzer htta ben saglıkçı olmama rağmen iki adet ipne yapmıştım kendime adet agrısı diye meger hamileymişiö 😀

Slaedz06 valla 2 haftalık hamileyken mide bulantım vardı koku hassasiyetim vardı hatta ben hamileliğimi 3 haftalıkkrn öğrendim mide bulantısıyla

Ddimassh adet olacakmış hissi ama aşırı sancı olmamıştı 8 gün gecikincede testte çıkmıştı

Ddimassh ben de hamile olduğumu öğrendiğim ay adet sancısı çekmiştim kaç defa oldum galiba diye lavaboya gittim hamilelik belirtisi olarak da göğüs hassasiyetim vardı idrarım koyulaşmıştı akıntım çoğalmıştı bulantı halsizlik uyku halide vardı iki gün geçince test yaptım pozitifti

elifdedimbededim Hala bi şansım var o zaman .Ama dün ağrı kesici almakla almamak arasında çok kaldım.Normalde adetimde ağrı kesicisiz dayanamıyorum.Hamilelik durumu varsa ağrı kesici almak sakıncalı olur mu?

kimsinsen kimisi sekiz gün gecikince kimisi daha fazla gecikince test yapmış.2 gün gecikmeylede doğru sonuç çıkıyormu ?

Ddimassh evet çift çizgi görünce beta baktırdım betamda baya yüksek çıkmıştı ama maalesef bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım

Ddimassh canım alma her ihtimale karşı ama ben kendime diklomec yapıp bide majezik içmiştim doktorum bana şey demişti yani ilaç içtim bebege bi zarerı olur mu falan o da şey dedi yani orda henüz bebek yok kese bile tam yok kan pıhtısı bi zararı olmaz demişti ki mişlet neşer yapıyor sigara alkol emar röntgen ama sen yine de dayanmaya çalış içme ilaç bişey olmaz ama riske atma

elifdedimbededim saol canım kullanmıyım o zaman.İlk olunca pek bilgisi olmuyor insanın 🙏🏻🙏🏻